Merhaba,
Sayın arkadaşlar,
bu hikaye gerçek bir yaşamdır. Benim çok yakınlarımdan birinin başına gelen bir durum.
Kendi blogunda bu düşünceleri paylaşmış...
Mümkün olduğunca herkesle paylaşmaya çalışıyorum, Belki vakti saatine denk gelir birimizin duası..
Bu sebeple sizlerlede paylaşıyorum..
Dualarınızı eksik etmeyin sayın arkadaşlarım..
Sayın arkadaşlar,
bu hikaye gerçek bir yaşamdır. Benim çok yakınlarımdan birinin başına gelen bir durum.
Kendi blogunda bu düşünceleri paylaşmış...
Mümkün olduğunca herkesle paylaşmaya çalışıyorum, Belki vakti saatine denk gelir birimizin duası..
Bu sebeple sizlerlede paylaşıyorum..
Hatırlayanınız var mı?
bugün günlüğüme, biraz hüzün akıttım..
kimse benim gibi ağlamasın.. insan bazen bir film izler etkilenir ağlar, bazen sevinçten göz yaşı döker..yada bazen gurur yapar acıları içine akıtır....
göz yaşının altında yatan anlam çok önemlidir. İnsan bunun bilincine varmalı mutlaka..
bazı göz yaşları, en değerli ırmaklardan akan sudan bile daha kıymetlidir.
en son ne zaman mı? ağladım.. sanırım bugün..hayatım boyunca mendil ve selpak bile kullanmayan ben.. ilk defa küçük bir paket selpak mendil aldım bugün..
duygularımı kontrol edemedim, içime atamadım..
en son ne zaman mı ? ağladım.. sanırım bugün..canımdan çok sevdiğim sevgilimin kanser olduğunu öğrendiğim bugün ağladım..
gözümden akan yaşların her damlası; ona, birer hayat olsun..
tüm kalbimle inanıyorumki iyileşecek.. kurtulacak...
Bana; beni bırak dedi bugün, .. Nasıl bırakabilirimki.. asla bırakmayacağım.. ve inanıyorumki onu iyileştireceğim.. hayata tutunacak..
en son ne zaman mı? ağladım.. sanırım bugün..şu satırları yazarken bile gözlerim doluyor..
onu bırakmayacağım..
her zaman yanında olacağım..
onu yaşatacağım..
seni çok seviyorum...
Dualarınızı eksik etmeyin sayın arkadaşlarım..