Bugün 44.gün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan champell59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bugün 44.gün

stajer34 ' Alıntı:
ne bu stres bu celal açıklancak elbet ;D

günaydın... yıllardır hayalini kurduğum bir şey. öyle sıradan değil... ve olsa da olur olmasa da olur düşüncesi değil... tabi stres yaparız...

bende yıllardır hayalini kuruyorum tezgahım bile hazır tek şey belge yok... ama bu kadar strese gerek yok

evet açıklanmasında fayda var.zira neyden kaldık neyden geçtik.öğrenelim de hangısıne calısacağız bilelim.

stresin tek sebebi 60 gün içinde açıklanır demeleri. staj başlatma ne kadar güzel. atıyorum 21 haziran 2008 sınav sonuçları açıklanacak diyor. bizimkisi 60 gün diyor 55 açıklıyor. 60gün diyor 75 de açıklıyor. gel de stres yapma.. neyse.. hayırlısı allahdan.. iyi iftarlar...

valla ben aranmayı bekliyorum, arayan marayan yok daha...

bende kendimi bir hayli sıkıntılı hissettiğim şu günlerde vergiden geçmiş ve son hakkında bu işi bitirmiş biri olarak biran evvel aranmak artık rahat bi nefes almak istiyorum .....

evet canay, sana meslek sorularını göndermiştim yanılmıyorsam. kazanırsan ilk müjdeyi bana ver.:)

evet , meslek notları çok işime yaradı... tekrar tekrar teşekkür ediyorum. meslekten yüksek not bekliyorum... İnşallah sen de geçmişsindir.

rica ederim ne demek. meslekten bende yüksek not bekliyorum ama vergi endişelendiriyor beni. inşallah aynı dönemde bitmiştir bu iş.

vergi benim de çok iç açıcı değil ama yine de bir umut diyorum.. bakalımmm.. açıklansın paylaşırız ..:)

açıklansa da kurtulsak..bu arada şu başlığı değiştirsek nasıl olur..başlık bizi 6 gün geriden takip ediyor :)))50.gün ya bugün :)

bugün geçti artık,yarın yada cuma açıklanırsa iyi,yoksa en erken haftaya salıya kaldı pazartesi tatil