Bugün 44.gün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan champell59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bugün 44.gün

belli olmaz.mart sınavını da böyle gündüz saat bir mıydı ıkımıydı tam hatırlamıyorum gibi açıklamışlardı.Dolayısıyla gun bıtmeden birşey demek doğru olmaz...

karakule , 7/ 7 yapıcam diyen ve bunu tekrar tekrar dile getiren arkadaşlar var forumda :))

bugün 54 gün oldu.
kanuni sınır 60 güne çok az kaldı.

Sınavda 9 doğur,sonucunu beklerken 9 doğur!walla çin işkencesi gibi!zamanında çerez gibi dağıtılan bu belgenin piyasada bu sayede yerlerde sürünen prestijini toplamak içinde ayrı bir çileye maruz kalıcaz sanırım.staj yaptığım yerde çay servisi yaptığımda mesleğin zorluğunu bilen misafirler benim namı hesabıma mahcup oluyordu.Halbuki ofis ve tuvalet temizlediğimi,çalıştığım yerde öğlen yemeği bile olmadığını hergün simit ayran talimine razı olmak zorunda olup ki onuda cepten ödeyerek,sadece sigorta parasına çalıştığımı(üstelik işi bilmeme rağmen) bilseler...bunların hepsi çok gücüme gidiyor.Bunlara maruz kalmamda bir nebze payı olanlara bile hakkımı helal etmiyorum!Allahın değirmeni ağır döner,ince öğütür!

STAJYER ' Alıntı:
Sınavda 9 doğur,sonucunu beklerken 9 doğur!walla çin işkencesi gibi!zamanında çerez gibi dağıtılan bu belgenin piyasada bu sayede yerlerde sürünen prestijini toplamak içinde ayrı bir çileye maruz kalıcaz sanırım.staj yaptığım yerde çay servisi yaptığımda mesleğin zorluğunu bilen misafirler benim namı hesabıma mahcup oluyordu.Halbuki ofis ve tuvalet temizlediğimi,çalıştığım yerde öğlen yemeği bile olmadığını hergün simit ayran talimine razı olmak zorunda olup ki onuda cepten ödeyerek,sadece sigorta parasına çalıştığımı(üstelik işi bilmeme rağmen) bilseler...bunların hepsi çok gücüme gidiyor.Bunlara maruz kalmamda bir nebze payı olanlara bile hakkımı helal etmiyorum!Allahın değirmeni ağır döner,ince öğütür!
+1

kbrs16 ' Alıntı:
bayramdan önce beklemeyin bence.
O kadar da değil. Benim düşünceme göre 3 eylülde aramalar başlar 4 eylülde herkes sonucunu almış olur. Tesmerden fazlasını beklemek hata olur.

İnsanın aklına şöyle bişey geliyor sınavları okumakta bu kadar zorlanan hocalar acaba yaa yetişmeyecek biz daha sınav kağıtlarının yarısını oklumamışken millet sonuç bekliyor deyip kalanını alelade okuyor olabilir mi acaba. Niye böyle düşündüm tecrübe:) Beklenmeyen sonuçların gelmesini ancak bu açıklar

ya belli bir tarihin olmaması o kadar sacma bir şey ki.... sınav sonucları 60. gün acıklanacak de biz de onu bilelim.
50 ile 70 gün arasında acıklanıyor... vallahi akıl işi değil... stres stres stres...

biiiiiiiiiiiiip diyorum başka da bişey demiyorum sözüm meclisten dışarı anlayan anlamıştır artık :-*

diyar2 ' Alıntı:
biiiiiip de desek mippp te desek boş yani adamların umurunda değil şahsi görüşüm şuan sonuçlar belli ve listeler yapılmıştır sadece sisteme yükleme işine kalmıştır bizde burda kendimizi yedik bitirdik yasada atmış gün içinde açıklanır diyor yani atmışıncı günün sonunda açıklanır demiyor buda türkiye gerçeği herkes kendine tanınan hakkı sonuna kadar kullanıyor hatta kendine tanınan hakkın sınırlarını aşıpta 76 gündede açıklayabiliyor örneği mevcut yani yasa diliyle konuşmakta boş tamamen keyfiyet kimsenin umrunda değil bu sınav sonuçlarının insanların hayatında dönüm noktası olabileceği işte bizim biiiiiip para etmiyor asıl onların biiiiip i geçerli düdük onlarda burda ters olan parayı veren düdüğü çalmıyor biz parayı,emeği.zamanımızı veriyoruz üstüne çekilen stres cabası ama düdüğü onlar öttürüyor malesef.
evet gerçekten de düdük onlarda ama klavye, çalınan zaman yaşadığımız stres de bizde. maç bile 90 dk. hakem 90. dkda düdüğü çalıyor, uzatma varsa süresini bildiriyor bizde ne süre belli ne bişey. kötü tezahürat da kaçınılmaz oluyor bu durumda belki onlar duymuyor umurlarında değil ama düdük çalmak rahatlatıyor insanı klavye bende ve diyorum ki biiiip...

bu konuyu açtığımdan itibaren 13 gün geçmiş
bugün 57. gün

58 gün olduuuu, ellisekiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz...

Yanlız sınav sonuçları Tesmer'e gelmiş die bir duyum aldım. Aslı varmıdır acaba ?