Ynt: Büro mu açmalı -bağımlı mı kalmalı konusundaki kararsızlık
Bürodaki işi yeni TTK gelene kadar gözünüzde büyütmeyin. Ben kendi fikrimi beyan edersem, ben her zaman kendi patronun ol düşüncesini savunurum. dolayısıyla cevabım belli. Başarılar senin için en hayırlısı olsun..
nevarneyok ' Alıntı:7-8 yıllık muhasebede tecrübem var hep şirket muhasebesinde çalıştım. iç işleri haliyle daha iyi biliyorsunuz. ama bürodaki dış işler heralde zamanla öğrenilecektir. genel muhasebe konusunda sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum ama dediğim gibi bunun dışındaki büro işleri sıkıntı doğururmu orda da tereddütüm var. ama şunuda biliyorum piyasada işi bilmeyen çok müşavir var büro sahibi. onları görünce zaten hırsyapıp çıtayı yükseltmek için kendimi geliştirerek daha çok bu işi kurmayı istiyorum. forumdada okuyorum ara ara takip ediyorum büro açan yeni arkadaşlarımızın çoğunun durumu sıkıntılı. eski müşavirler gibi olmak istemiyoruz. hatta onları piyasadan silmek istiyoruz 50-100 tl ye defter tutulmasını istemiyoruz. bunun içinde adım atmak gerekiyor biyerden başlamak.hayırlısı dediğiniz gibi. emek verip aldığımız belgenin umarım karşılığı hakkını alırız.hepinize destekleriniz için teşekkürler.
Bürodaki işi yeni TTK gelene kadar gözünüzde büyütmeyin. Ben kendi fikrimi beyan edersem, ben her zaman kendi patronun ol düşüncesini savunurum. dolayısıyla cevabım belli. Başarılar senin için en hayırlısı olsun..