Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nomal gunde halımı hatrımı sormayan AVEA ve SUPERONLINE bugun SMS manyagı yaptılar benı. HEr seferınde hop oturup hop kalkıyorum.

Bir gün önce aranıyor denildi. Arayan yok. Saat:11 denildi arayan yok Saat:13 denildi arayan yok Saat:14 denildi arayan yok Saat:15 denildi yine arayan yok. Korkuyorum sınav yarın açıklanmayacak.. Zaten ne kaldı ki Mart sınavına.. :(

Sağdan soldan mesaj gelmese bari . Tam biraz sakinleşiyorum ya arıyorlar ya mesaj atıyorlar. kalpten gideceğim ansızın

en iyisi türmobu lağvedip yetkiyi kamu gözetimi kurumuna vermek. onlar işi biraz daha güzel yaparlar.

oooooo desenize ben bugün iş yapamaya çalışırken bunu düşünmekten del olacağım.
işte öyle yoğun ki bir şey soruyorlar , hıı diyorum 2 kere
of be of ya

Arkadaşlar İzmir SMMM odası ile görüştüm. Hala onlara gelen liste yokmuş. mesailerinin bitmesine 2 saat kaldı. Herhalde bu sefer 1 gün öncesinden açıklamayacaklar :(

arkadaşlar aranmadımıza göre heralde formdakilerin hepside bende dahil kaldık heralde. allah göstermesin ya. şakası bile kötü. bir kişi bile aranmadı daha.

bu kadar olur ya hayalim beni aradıklarında soğukkanlı bir şekilde konuşup ,sonra telefonu kapatınca çğlık atmak vs v vsvs idi. aramayacak bunlar ya

yarın açıklamıycaklarmı acaba ;
bu saate kadar bırılerın arandıgını yazması gerekırdı, ya hıc kımse kazanamadı , yada gercekten açıklanmadı ...
çıkolata krızınen gırcem az kaldı