ayrilan personelinizin geri odeme gayreti icerisinde bulunmaz ise
Geri ödemeyi yapmak istemeyen kişi için ;
bankaniza yarin yazili ve dokumlu dilekce ile sunun bankalar kendi aralarinda fazla yatirilan tutarin sizin hesabiniza aktarilmasi icin islemlere baslasinlar.
Bankaya verilecek bir dilekçe ile banka / şubeleri veya diğer bankalar, kendi aralarında , EN BAŞTA KİŞİNİN TALEBİ veya bir YARGI KARARI OLMAKSIZIN ,
birinin hesabından 1 tek kuruş dahi alıp bir başkasının hesabına aktaramazlar.
Sanırım bu kısmı okuyarak ne demek istediğimi anlayamadınız normaldir meslek tecrübeniz olmadığı için yazılanları yorumlayamamanızda normal olarak görüyorum.
Verdiğiniz yanıtta iyi anlaşılamayacak bir yan yok, çok net anlaşılabiliyor.
Hatalı cevap !
Sanırım bu kısmı okuyarak ne demek istediğimi anlayamadınız normaldir meslek tecrübeniz olmadığı için yazılanları yorumlayamamanızda normal olarak görüyorum.
Muhasebe meslek tecrübem 0 ( yazıyla SIFIR) çünkü muhasebeci değilim, o nedenle tecrübesizliğimden ötürü doğru yorumlayamamamı normal görmenize teşekkür ederim, çok hoşgörülüsünüz,
ama ne yazık ki ben o kadar hoşgörülü olamıyorum, konusunda çok tecrübeli bir muhasebe meslek mensubunun , yanlış yorumlayıp yanlış ifade edip, yanlış bilgiler vermekte ısrarcı olmasını anlayabilmek konusunda.
Bu konuda verdiğiniz yanıtların TAMAMI HATALI sn.demiral, ( ne demek istediğinizi anlayamamamla ilgili olan dahil. !