Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün dışarıda olduğum için aramızdan ayrılmak istemenizden kaynaklanan üzüntümü yazamamıştım. Bu kararınızdan vazgeçmenizden ötürü çok mutlu oldum şimdi. Sevgilerimle
her kim ne demiş canınızı sıkmışsa saçmalamışlar. Başka başka forumlarda da benzer konular açılıp yok ilkokul mezunlarıyla aynı kefede olcaz yok bilmem ne.
ben ünv. mezunuyum ama takıldığım noktalarda hep sorularımı sorduğum tek insan var o da lise mezunu
kendi mali müşavirime değil önce ona soruyorum çünkü bilgisine gerçekten güveniyorum.
hangimiz allaha aşkın ünvde bu kadar derinlemesine muhasebeyi öğrendik ki.
biz yokken onlar vardı. şimdi onları yok saymak sm lik kaldırılmasına eyvallah deyip son smlerin smmm olmasına izin veren sınava rest çeken tipler sadece kendilerine rakip olacağını düşünerek anlamsızca triplere giriyorlar.
Sy Uzman pire için yorgan yakmadığınız için teşekkürler. Bu yorganda yazacağınız ve tartışacağımız daha çok konu olacaktır. Para derdine düşüp meslektaşlar arasında huzursuzluk çıkaran çoluk çocuğu boşverin.