T
tufanari
Ziyaretçi
.
tufanari ' Alıntı:Arkadaşlar Kasım-2009 da muhasebe bürosu açmayı düşünüyorum.... Tabiki 1, 2 yıl büro giderleri cepten karşılanacak ama..... Sabit maaşlı 3.000,00 TL çalışmaktansa ilerisi yıllar için iyi getirisi olacağına inanıyorum....
Kısacası şartlar gözönüne alındığında sizler ne düşünüyorsunuz yada neler yapardınız yada yapacaksınız....
Her konudaki Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim............
SMMM Tufan ARİ
tufanari ' Alıntı:Yani burda herkes parayı ilk etapta ön planda tutuyor.... Tabi ki para ama herşey para değil.....
2 almışsın 3 almışsın ne değer ..... Senin görevin bu mesleğe girmiş isen Özün olan işi yapmakdır.... Büronu açıp müşterilerinle ilgilenmen.... Para Para fakat bağımlı çalışmanın para dışında eksileri çoktur.... Kendi işinde olduğu gibi esnek olamazsın.....
Ne bilim daha çok artısı eksisi var ......
Çoğu zaman öğle tatilinin ne olduğundan habersizce, bazen, günde 13 saat, bazen de pazar günleri kendinize fazla mesai yazacak derecede esnek çalışmaya hazır olun.tufanari ' Alıntı:.... Kendi işinde olduğu gibi esnek olamazsın.....
tufanari ' Alıntı:Arkadaşlar Kasım-2009 da muhasebe bürosu açmayı düşünüyorum.... Tabiki 1, 2 yıl büro giderleri cepten karşılanacak ama..... Sabit maaşlı 3.000,00 TL çalışmaktansa ilerisi yıllar için iyi getirisi olacağına inanıyorum....
Kısacası şartlar gözönüne alındığında sizler ne düşünüyorsunuz yada neler yapardınız yada yapacaksınız....
Her konudaki Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim............
SMMM Tufan ARİ
tufanari ' Alıntı:Ben sizlere bir şey diyemiyorum ARTIK..... Ne pahasına olursa olsun Özün olanı yapman gerekir..... Ne alaka niye aldık, aldınız belgeyi, bunca ceremete neden katlandınız okudunuz..... Benim fikrim SMMM olan kişinin BÜRO sunu açması ..... Etikden bahsediyoruz ya , Esas ETİK olan bu bana göre..... TEŞEKKÜR EDEİM DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN....