fonradar

Dropshipping Fatura Kesmek İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Üyelik
22 Mar 2015
Mesajlar
3
Konum
Adana
Merhabalar

Ben henüz yeni dropshipping yapmaya başladım. Ebay'de mağazam var ve ekimin başından beri 50den fazla ürün sattım. Net olarak da çok küçük de olsa gelir sağladım. Başka bir sitede olan ürünleri ebay'e koyarak birinin satın almasını bekliyorum. Biri satın aldıktan sonra o siteye girerek o adrese sipariş veriyorum. Ebay de ürünleri tedarik ettiğim site de yabancı. Ürün örneğin Çinden Amerikaya gidiyor Türkiyeye herhangi bir şekilde giriş çıkış yok. Paranın gelip gitmesi de paypal üzerinden yapılıyor.

Şimdi yaptığım araştırmalara göre belirli bir süre kendi faturamı kendim kesmem gerekiyor. Kendi faturamı kesebilip vergimi ödeyebilmek için ne yapmam gerekir? Bir şirket mi oluşturmam gerekiyor? Şirket oluşturursam ne gibi avantajları ve dezavantajları olacak?

Detaylı bilgilendirme alabilirsem çok sevinirim. Gerçekten uzun vadeli bir iş yapmayı düşünüyorum ve bilgilere ihtiyacım var.

Sevgiler.
 
Sayın ufukgül

Burda alacağınız detaylı bilgi değilde,yüzeysel bir bilgi olabilir.Zira konu geniş bir konu dolayısıyla mükellefiyet de açtıracağınız için size yakın bir meslek mensubu ile görüşmeniz daha doğru olur.
 

Benzer konular

Üst