Düşüncelerimizi paylaşalım

MyfateYou

Katkı Sunan Üye
Şöyle bir oyun oynayalım mı varmısınız :)

Oyunu anlatıyorum oyunu ilk başlatan arkadasın yaptığı paylasıma göre ona düşünceni devamını getirmeye calıssın ve ortaya güzel eğlenceli bir şeyler yapmaya calışalım

Ben başlıyorum

Günlerden bir gün yolda giderken ...

Ynt: Düşüncelerimizi paylaşalım

Bayram canın çok sıkılıyor sanırım senın :)Valla işlerım o kadar yoğunkı oyun oynamaya nasıl vaktiniz oluyor, vergi zamanları da yaklaşıyor eve götürüyorum bütün işlerimi:)

Şu eve iş götürmekten maalesef bende kurtulamıyorum.İşle özel hayatı karıştırmayın diyorlar,hadi gel de karıştırmayın bakalım :)

Eve evrak getirmeye karşıyım bu konuda ki tavrım katı ve sert :D

BayramBjk ' Alıntı:
Şöyle bir oyun oynayalım mı varmısınız :)

Oyunu anlatıyorum oyunu ilk başlatan arkadasın yaptığı paylasıma göre ona düşünceni devamını getirmeye calıssın ve ortaya güzel eğlenceli bir şeyler yapmaya calışalım

Ben başlıyorum

Günlerden bir gün yolda giderken ...

Valla bu aralardan bürodan pek çıkıpta yolda yürümeye vaktim olmuyor. Dört duvar arasındayım

Düşünce paylasmak da ne kadar zormus yaf :)) yoğun olan olana masallah :))

Şimdi masamda oturmuş limonlu soda mı yudumluyorum müsaitim. Söyle bakalım hangi konuda düşünce paylaşmak istiyorsun yardımcı olalım sana

Yok bana yardımcı olmucaksınız hepımız sozlerımızı katarak eglencelı bir konu olusturmaya veya roman yazmaya calısıcaz

Bu güzel fikrinden dolayı öncelikle tebrik ediyorum. Sana yardımcı olmayı tercih ederdim açıkcası. :D Okuldaykende hocalar kompozisyon yazdırırlardı nefret ederdim. Herne kadar okul yıllarını özlemiş olsamda tekrar o anlara dönmek istemiyorum. Yazmayı değil okumayı tercih ederim. Umarım benim zıttım biri gelirde düşünce paylaşır

Günlerden bir gün yolda giderken; piyango satıcısı gördüm. Hiç adetim olmadığı halde, içimden piyango bileti alma isteği uyandı. Hızlı adımlarla piyangocuya yaklaştım ve hızlıca bir bilet satın aldım.

Günlerden bir gün yolda giderken; piyango satıcısı gördüm. Hiç adetim olmadığı halde, içimden piyango bileti alma isteği uyandı. Hızlı adımlarla piyangocuya yaklaştım ve hızlıca bir bilet satın aldım;aldım almasına da daha sonra hiç adetim olmadığı halde neden aldığımı da sorgulamadan edemedim.Boğazın kıyısında bir banka oturup istanbulu, martıları seyrettim ve az önce aldığım bileti düşündüm elimdeki simiti yerken...

Günlerden bir gün yolda giderken; piyango satıcısı gördüm. Hiç adetim olmadığı halde, içimden piyango bileti alma isteği uyandı. Hızlı adımlarla piyangocuya yaklaştım ve hızlıca bir bilet satın aldım;aldım almasına da daha sonra hiç adetim olmadığı halde neden aldığımı da sorgulamadan edemedim.Boğazın kıyısında bir banka oturup istanbulu, martıları seyrettim ve az önce aldığım bileti düşündüm elimdeki simiti yerken...Keşke yanında sıcacık bir bardak çay olsaydı demeden de edemedim...

Günlerden bir gün yolda giderken; piyango satıcısı gördüm. Hiç adetim olmadığı halde, içimden piyango bileti alma isteği uyandı. Hızlı adımlarla piyangocuya yaklaştım ve hızlıca bir bilet satın aldım;aldım almasına da daha sonra hiç adetim olmadığı halde neden aldığımı da sorgulamadan edemedim.Boğazın kıyısında bir banka oturup istanbulu, martıları seyrettim ve az önce aldığım bileti düşündüm elimdeki simiti yerken...Keşke yanında sıcacık bir bardak çay olsaydı demeden de edemedim ve uzun uzun hayallere daldım piyangonun tuttuğu zaman neler yapabiliceğimi benim karakterim değiştirebilirmi diye hayal ettim...

Günlerden bir gün yolda giderken; piyango satıcısı gördüm. Hiç adetim olmadığı halde, içimden piyango bileti alma isteği uyandı. Hızlı adımlarla piyangocuya yaklaştım ve hızlıca bir bilet satın aldım;aldım almasına da daha sonra hiç adetim olmadığı halde neden aldığımı da sorgulamadan edemedim.Boğazın kıyısında bir banka oturup istanbulu, martıları seyrettim ve az önce aldığım bileti düşündüm elimdeki simiti yerken...Keşke yanında sıcacık bir bardak çay olsaydı demeden de edemedim ve uzun uzun hayallere daldım piyangonun tuttuğu zaman neler yapabiliceğimi benim karakterim değiştirebilirmi diye hayal ettim... sonuçta piyango bana çıksa bile, haydan gelen huya gider, aklım başımdan gider, bu günlerimi bile ararım ben dedim ve piyango biletini yırtıp attım. bak şimdiden piyano bileti almak bana zarar verdi. giden benim bilet param oldu.

Yaa niye yırttın bileti, ya para çıksa şimdi o bilete ;D ;D ;D
Haa haa haa, çok güldüm yaa...

Bence piyango o bilete vuracak :) Filmlerde de hep öyle olur ya :D

Hayır efendim piyango mesudiyeli mesut'a vuracak..Neyse konuyu dağıtmyım siz devam edin :)

Bayram Bey Oyunun Sırasımı Yani Biz Burada Kdv Muhtasar Ssk, Aylık İşgücü Çizelgeleri Arasında Sıkışmışken Siz Nasıl Vakit Bulabiliyorsunuz Böyle Şeylere Bir Türlü Anlayamıyorum, Ya Ben Çok Tembellik Ediyorum İşleri Yetiştiremiyorum Yada Siz Çok Çalışkansınız

ZİNDAN ' Alıntı:
Yaa niye yırttın bileti, ya para çıksa şimdi o bilete ;D ;D ;D
Haa haa haa, çok güldüm yaa...

;D ben ta baştan yırtacaktım o bileti de sibel hanım almış ayıp olur diye yırtmadım :)

Kesinlikle oyunun süresi yoktur :) istediğiniz zaman yazabilirsiniz sorun değil yane