E-Bildirge İptal Hatası

Üyelik
9 Eki 2015
Mesajlar
18
Konum
Izmir
2019 mayıs dönemi bildirgemi sisteme yükledim bir kayıtta hata farkettim ve iptal bildirge yükleme çalışıyorum sürekli hata veriyor. Iptali xmail dosyası olarak kabul etmiyor ya asıl yada ek yükleyebilirsiniz diyor. Kendisi bildirgemden şeçtirmeye yönlendiriyor.şeçip tahakkuk onay kısmına geçtiğimde ise gününün üzerine iptal gününü de ekleyip( 60 gün) hata veriyor.o bildirgeyi komple iptal etmek istediğimde de aynı gün hatasını veriyor. Işin içinden çıkamadım aynı hata ile karşılaşan varmı acaba.
 
Şu an ebildirgede bir sorun olabilir tam emin değilim. Sorunuda tam anlayamadım bir yerde bir hata da yapıyor olabilirsiniz. Dilerseniz ebildirge şifresini özelden gönderin girip bir kontrol edeyim. Karar sizin tabi.
 
netsis programı kullanıyoruz iptal bildirge çekip e bildirge sistemine yüklemek istedim ya ek yada asıl belge yükleyebilirsiniz diye uyarı mesajı verdi. İptal bildirge ekranına girip iptal edeceğim sgklı işaretleyip tahakkuk onayla dediğimde ise mevcut 30 gün vardı 30 da iptali alıp gün 60 gün olduğundan onaylayamazsınız diyor.
 

Benzer konular

Üst