fonradar

E-Birlik Sözleşmeleri Hk.

Üyelik
17 Haz 2009
Mesajlar
43
Sayın Arkadaşlar,
öncelikle 2019 'a girerken ilk önce her şeyin başı sağlık olsun, kazancınız bol ve bereketli olsun, sabrınız çok yüreğiniz ferah olsun, gönlünüz şen sevdikleriniz hep sizinle beraber olsun huzur olsun mutluluk olsun barış olsun güzel bir yıl olsun inşallah hepimiz için...

Bir bayan meslek mensubu arkadaşım var. Mayıs ta bürosunu açtı. Birlikte çalıştığı meslek mensubu vefat etti. Büroyu devraldı. Ancak e-birlikte sözleşme yapmamış, her yapmaya çalıştığında vefat eden meslek mensubu ile 2017 sözleşmesi devam etmektedir yazıyormuş.

vefat eden meslek mensubunun şifresi ile e-birlik otomasyonuna giriyor sözleşmeleri fesh edecek ancak sistem izin vermiyor devamlı hata mesajı alıyor. bütün sözleşmeler kırmızı renkte gözüküyor.

2018 e sözleşme yapmadığı için önce 2018 sözleşmelerini 31/12/2018 tarihi itibariyle yapıp yeni yılda da 2019 sözleşmelerini yapmayı amaçlıyor
Ama 2018 i yaparken uyarı mesajı çıktığı için ancak ek sözleşmeye izin veriyor sistem.

Ne yapmak gerekir bilgisi olan var mı?
 
Bence şimdilik e-birliği boşversin. Bu sorunla sonra tekrar ilgilensin.Mükellefle sözleşme yenileme konusu acilse, excel formatında hazırlanmış sözleşme örneği var. Elinizde yoksa ben size mail atarım.O sözleşmeyi hazırlasın, mükellefle imzalaşsın.
Diğer konu içinde gerekirse Oda'yla görüşsün derim.
 

Benzer konular

Üst