E-Use Fiyaskosu!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan soykan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: E-Use Fiyaskosu!!

sehmus ' Alıntı:
derbederim ' Alıntı:
sehmus ' Alıntı:
derbederim ' Alıntı:
soykan ' Alıntı:
programdayken başka hiçbir işlem yapılmıyor .2 program kilk için yeterli oluyor demişsiniz
merhabalar ben ilk programı indirdim fakat mouse tıklanacak yere getirriyorum bir defa değiştirdikten sonra yukarı atıyor tuşu 2.program diye bahsettiğiniz programı bulamadım sizde mevcutsa paylaşabilirmisiniz

Varda aynı programlar... fark yok anlayacağınn
tesmer yeni güncellemelerde klik programını pasif bırakmayı başardı öylemi ;)
Aynen öyle :)
belki yapan vardır bekleyelim bakaım

derbederim ' Alıntı:
sehmus ' Alıntı:
derbederim ' Alıntı:
sehmus ' Alıntı:
derbederim ' Alıntı:
soykan ' Alıntı:
programdayken başka hiçbir işlem yapılmıyor .2 program kilk için yeterli oluyor demişsiniz
merhabalar ben ilk programı indirdim fakat mouse tıklanacak yere getirriyorum bir defa değiştirdikten sonra yukarı atıyor tuşu 2.program diye bahsettiğiniz programı bulamadım sizde mevcutsa paylaşabilirmisiniz

Varda aynı programlar... fark yok anlayacağınn
tesmer yeni güncellemelerde klik programını pasif bırakmayı başardı öylemi ;)
Aynen öyle :)
belki yapan vardır bekleyelim bakaım

var mı bu sorunu çözen??

arkadaşlar son cd deyim bilgisayar çöktü ne yapacağım tamire gönderdik ben tesmerle konuşayım diyorum umarım sorun çıkarmazlar korkuyorum son cd de umarım sorun çıkarmazlar

Güncellemelerinizi yaptıysanız neden sorun çıkarsınlar.Tesmeri arayıp tekrar ekranınızı açtıracaksınız, güncellemelerden sonra kaldığınız yerden devam edeceksiniz.Değişiklik olmadıysa bu şekildedir sayın sg_48

benim tecrübe ettiğim bir konudur... cd yarımdı bir şekilde format atmak zorunda kaldım... dinleyip güncellediğim kısımlar olsa da , cd yi sil baştan dinlemek zorunda kalmıştım...

arkadaşlar maus tıklama programı diye bir şey duymadınız mı? biter mi hiç öyle tıkla tıkla 6 cd.

twolf ' Alıntı:
Güncellemelerinizi yaptıysanız neden sorun çıkarsınlar.Tesmeri arayıp tekrar ekranınızı açtıracaksınız, güncellemelerden sonra kaldığınız yerden devam edeceksiniz.Değişiklik olmadıysa bu şekildedir sayın sg_48

teşekkür ederim

fatihyy ' Alıntı:
arkadaşlar maus tıklama programı diye bir şey duymadınız mı? biter mi hiç öyle tıkla tıkla 6 cd.

bende var istersen gönderebilirim..profilde adresim var..ama tavsiye etmem kullanmanı..ben kullanmıyorum.

arkadaşlar bu cd tıklama programını kullananların stajını iptal edebilir mi tesmer yani ben tıklama programı kullanırım ama pc nin karşısında oturmam da yatakta uzanarak dinlerim cd yi her seferinde yerimden kalkmam da kendisi tıklar yani bunu suç sayamazlar heralde :)

Cd ücretlerini yatırırdığınız sürece iptal edeceklerini sanmıyorum. :)Hem de böyle bir programla tıklayarak ilerlediğinizi nasıl tespit edecekler ki.