I irfan Üyelik 27 May 2006 Mesajlar 63 16 Mar 2007 #1 merhaba, ek-8 eksik gün bildirimi düzenleme esaslarına ihtiyacım var... kanun tüzük yönetmelik... ilginize teşekkür ederim...
merhaba, ek-8 eksik gün bildirimi düzenleme esaslarına ihtiyacım var... kanun tüzük yönetmelik... ilginize teşekkür ederim...
A a.makineci Moderator Forum Yönetimi Üyelik 31 May 2005 Mesajlar 2,082 Konum Bozüyük - BİLECİK 16 Mar 2007 #2 Ynt: Ek-8 Düzenlenme Esasları Merhaba ; Eğer aramayı kullansaydınız;İlgili Linklerden biri ni bulacaktınız.
Ynt: Ek-8 Düzenlenme Esasları Merhaba ; Eğer aramayı kullansaydınız;İlgili Linklerden biri ni bulacaktınız.
I irfan Üyelik 27 May 2006 Mesajlar 63 16 Mar 2007 #3 Ynt: Ek-8 Düzenlenme Esasları muhasebe ' Alıntı: Merhaba ; Eğer aramayı kullansaydınız;İlgili Linklerden biri ni bulacaktınız. Genişletmek için tıkla ... haklısınız, gereksiz topic açarak daha da boğdum forumu. ama arama yapmadım diyemem, aradım bulamadım, (biraz da acelem vardı) yardımın için teşekkürler, not: mümkün ise bu topici admin arkadaşlar silsin...
Ynt: Ek-8 Düzenlenme Esasları muhasebe ' Alıntı: Merhaba ; Eğer aramayı kullansaydınız;İlgili Linklerden biri ni bulacaktınız. Genişletmek için tıkla ... haklısınız, gereksiz topic açarak daha da boğdum forumu. ama arama yapmadım diyemem, aradım bulamadım, (biraz da acelem vardı) yardımın için teşekkürler, not: mümkün ise bu topici admin arkadaşlar silsin...