Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalıştığım şirketin tüm hisseleri başka bir şirkete geçti. Bu durumda bizlerin yeni işverenle çalışmak istemiyorum, kıdemimi alıp ayrılmak istiyorum deme hakkımız olur mu? Teşekkürler.
Yanlış hatırlamıyorsam, 1 ay kadar önce de aynı soruyu sormuştunuz.Çalıştığım şirketin tüm hisseleri başka bir şirkete geçti. Bu durumda bizlerin yeni işverenle çalışmak istemiyorum, kıdemimi alıp ayrılmak istiyorum deme hakkımız olur mu? Teşekkürler.
Kıdem tazminatına hak kazanma konusunda , devredilen şirketin sermaye şirketi veya şahıs şirketi olmasının bir etkisi varmıdır sn.demiral?İlgili şirket sermaye şirketimi,şahıs işyeri mi ?
İyi Günler.
Şahıs şirketlerinde devirde kıdem tazminatına hak kazanabileceği, 6 gün içinde taleple kıdem tazminatı alınabileceği hangi yasal düzenlemede belirtilmektedir sn.demiral?
Çalıştığım şirketin tüm hisseleri başka bir şirkete geçti. Bu durumda bizlerin yeni işverenle çalışmak istemiyorum, kıdemimi alıp ayrılmak istiyorum deme hakkımız olur mu? Teşekkürler.