Etav8 & Logo Go Plus Yardım..

Üyelik
25 Ara 2015
Mesajlar
1
Konum
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Bu iki program hakkında siz değerli üyelerin fikirlerine ihtiyacım var.

Öncelikle durumu izah edeyim. Perfetti (sakız) bayisiyiz ve yaklaşık 10-12 arabalık bir dağıtım pazarlama bayimiz var. Şuan ki kullandığımız muhasebe programı EtaV8 ve muhasebecimiz doğum izninde olduğundan dolayı işlere ben bakmaya çalışıyorum. Muhasebecimiz zatenbu programla ilgili gerek kullanışsızlığından gerekse ilgisizlikten dolayı yakınıyordu. İşin içine girdikçe bende ona hak vermeye başladım ve genellikle bizim gibi diğer bayilerin kullandığı LOGO programına geçiş yapmak istiyorum.
Bizim işimizin en önemli unsuru aktarım yapabilmek. Şöyle ki sahada çalışan ekip Vision Plus diye bir programla fatura, tahsilat, yükleme girişi, çıkışı... yapıyor. Daha sonra bunlar internetten metin belgesine çevrilerek Eta'ya aktarılıyor (Sadece Nakit, KK tahsilat ve Faturalar) (Çekler, Yüklemeler, Fiyat Farkı, Ciro Primi vb. hariç..) Bu belgeleri, metin belgesine çeviren kişiyi (veriaktar.com) her aradığımda "Eta mı kaldı? Logo'da hiç böyle problemler yaşamıyoruz" diye bana sitem ediyor :)

Sonuç olarak sizlerden bu iki programı EtaV8 ve Logo Go Plus ürünün rica ile karşılaştırmasını ve tecrübelerinizi istiyorum. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
 
ETA8 KULLANIYORUM ve son derece de memnunum telefonla devamlı 444 1 382 den 1 i tıklarsanız destek veriyorlar.
 

Benzer konular

Üst