Excel Kurulumu Hakkında

merhabalar yeni bir laptop aldım ve 2007 home excel-word cd im vardı onla kurulum yaptım. ama stdole32.tlb hatası alıyorum her açılışta bekleyip duruyorum. bu çözeyim derken bi videolar izledim bi ayarlar yaptım ama şimdi de excel dosyalarım açılmaz oldu. yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

Müge hanım selamlar
Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama aşağıda size bir kaç paylaşım göndereyim.Eğer buradan çözemezseniz veya göndereceim linkler silinirse benimle özelden irtibata geçiniz.Olmazsa size başka bir ofis yüklettiririz.
Sadece tavsiyedir; 2007 ofis kullanmayın, onun devri çoktan kapandı.Sorunsuz ve hızlı çalışan ofis 2016'yı tavsiye edebilirim.

(burada çözümü mevcut)

Ayrıca aşağıdaki sayfada (translate ile çözersiniz) yine çözümü mevcut

https://superuser.com/questions/1629398/stdole32-tlb-error-on-starting-ms-excel-2007

İyi çalışmalar

teşekkür ederim ama bunları denemiştim. 2007 yi de kendim kurabilirim ücretsiz diye kullanıyorum. 2016 yı nasıl ücretsiz kurduracağım ki ?

Microsofta ait hiçbir ofis program ücretsiz değildir.
hatta ona bakarsanız 2007 de ücretsiz değildir.Ama güncelliğini kaybetmiştir.
Diğer ofis programları için farklı yollar var ama,buradan öyle bir yönlendirmede bulunamayız. :)
İsterseniz bilgisayarcınız varsa irtibata geçin,o size bir tane ayarlayabilir.
Microsoft ürünleri olarak ücretsiz ofis programı yoktur. Başka şirketlere ait olan ve microsoft ofise karşı alternatif olarak kullanılabilecek açık kaynak olarak tabir ettiğimiz ve ücretsiz sunulan, türkçe dil destekli "open office" veya "libre office" tarzı programlar var. Bunlar ofis programı (world-excel) olarak iş görür. İnternette rahatça bulunabilir. Ama bunlar da microsoft ofis uygunluğunu ve rahatlığını vermeyebilir.Ücretsiz olsun veya lisanslı olsun diyorsanız bu iki program dışında program bulamazsınız.
Tercih ederseniz yinede bu programların linklerini aşağıda paylaşıyorum.
Bunlar yasal ve ücretsizdir.

https://www.openoffice.org/tr/

Son düzenleme: