Fazla Ödenen Gelir Vergisini Geri Alma

Üyelik
18 Tem 2013
Mesajlar
4
Konum
kars
Arkadaşlar fazla vergi ödedim düzeltme beyanı vermeden dilekçe ile başvuru yapsam ilgili vergi dairesine geri alabilirmiyim
 
Düzeltme beyanı, beyannamede yanlışlık varsa verilir. Yanlış verilen beyanname üzerinden ödeme yaptıysanız, düzeltme vermeden fazla ödenen vergi olmaz. Yani 80 TL. olması gerekirken 100 TL. beyan ettiyseniz, düzeltme yapmadan 20 TL.yi neye dayanarak isteyeceksiniz.
 
sağolun Bülent bey teşekkürler asıl benim en büyük sıkıntım maliyeye kaydımı açtırmak eskiden kaydım vardı 1 sene öncesine bu sene beyanı verecem ama terk gözüktü gittim maliyeye açtırmaya bana yeniden vergi numarası ve şifre verdiler ama gene olmadı sisteme giremiyorum bakalım nasıl çözecem bu durumu nasıl işse çalıştıkları yaptıkları işi bilmiyorlar anlamış değilim ve bizleri muhasebeci ile uğraştırıyorlar boş yere ödeme yapıyoruz muhasebeciye umarım açarlar kaydımı bu sıkıntıdan kurtulurum.
 
Hastalandığınızda doktora ve eczaneye gitmeden kendi antibiyotiğinizi yapıp tedavinizi yapabiliyor musunuz? Her işin bazı püf noktaları vardır ve o püf noktalarını en iyi işin erbabı bilir.
 
Üst