Fenerli misin? ALLAH Başka Dert Vermesin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akgül.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Fenerlimisin? ALLAH Başka Dert Vermesin

akgül.T ' Alıntı:
FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
pardon birşey sorabilirmiyim size akgül.T,
hangi takım taraftarısınız acaba ? :)

Tabiki sorabilirsiniz Hemen cevaplayalım.

uefa7eh.jpg

galatasaraysuperkupa1.jpg

Sanırım anladınız.

KÜÇÜK TAKIMLAR BÜYÜK TAKIMLARI YENMELERİ İLE, BÜYÜK TAKIMLAR İSE KAZANDIKLARI KUPALARLA ÖVÜNÜRLER...

FENERLİLER DÖKÜN ELİNİZDEKİ AVCUNUZDAKİ BÜTÜN KUPALARINIZI BAKALIM ELİNİZDE NE VAR...

maydanoz ' Alıntı:
İstanbul da yeni bir su kaynağı bulunmuş! Kadıköy "Ağlayan Taraftar" barajında su tutulmaya başlamış! ;D
Fazla gelen ağlama suları baraj kapakları açılarak sel tehlikesine karşı tahliye edilmeye başlamış! ;D

ARKADAŞLAR BUGÜN EN ÇOK FENERLİYİ BEN SİNİR ETTİM. YOK MU TEŞEKÜR :) :)

b-64797-icon.gif
-> Forum Kuralları
Mesajın sağ üst tarafındaki
modify.gif
Değiştir butonuna basarak düzeltiniz.

Değiştirin lütfen yoksa silinecek

guray ' Alıntı:
Galatasary'ı maça yatarken görmeyen arkadaşlar muhtemelen galatasarayı maç satın alırkende görmediler. 92-93 sezonunun son maçında ankaragücüne karşı alınan 8-0 lık galibiyette çok çabuk unutulmuş...

haluk ulusoy zamanınıda unutmadık aynı zamanda..fener haricinde çoğu takımın sicilleri bozuk,bi tek maçlara yatmıyorlar , ondada büyük ihtimalle son hafta fenerliler ' gs maça yatacak yatacak' dedikleri için :D gurur yapıp yatmıyorlar,yine iyidir ama karaktersiz 8taş onu bile yapamıyor :D

HaCkHaN ' Alıntı:
guray ' Alıntı:
Galatasary'ı maça yatarken görmeyen arkadaşlar muhtemelen galatasarayı maç satın alırkende görmediler. 92-93 sezonunun son maçında ankaragücüne karşı alınan 8-0 lık galibiyette çok çabuk unutulmuş...

haluk ulusoy zamanınıda unutmadık aynı zamanda..fener haricinde çoğu takımın sicilleri bozuk,bi tek maçlara yatmıyorlar , ondada büyük ihtimalle son hafta fenerliler ' gs maça yatacak yatacak' dedikleri için :D gurur yapıp yatmıyorlar,yine iyidir ama karaktersiz 8taş onu bile yapamıyor :D

baba hakkının sebanın takımı değil artık o klüp

akgül.T ' Alıntı:

b-64797-icon.gif
-> Forum Kuralları
modify.gif

senin için , hindistandan özel kına yollatacağım

DÜN GECE SARAÇOĞLUNDA YAŞANAN HER ŞEY LİTERATÜRE ÇOKTAN GİRDİ ...

FENEVBAHÇE'nin ŞANLI TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GEÇTİ... :) :)

ÇOCUK GİBİ 55000 KİŞİYE ANONS... AĞLAMAYIN EMZİKLER BİLETİXTE

ALLAH'ım SEN BU FENERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETME

b-64797-icon.gif
-> Forum Kuralları
modify.gif

BAŞLIKDA İYİ OLDU HAAA... DÜN AKLIMA GELDİ

HaCkHaN ' Alıntı:
akgül.T ' Alıntı:

b-64797-icon.gif
-> Forum Kuralları
modify.gif

boşuna değiştirin diyorsunuz modum, onlar ne anlar kurallardan,işleri gücleri sahtekarlık,hile,şike :D

eğer karakterli olmak kendi oyuncunuzu dövmek demekse ben başka birşey demiyorum.. en karakterli insanlar sizsiniz o halde bu yeryüzünde...

teneke kupanızın üzerinden 10 yıl geçmiş... oynadığınız Arsenal takımı her sene şampiyonlar liginde.. siz O vakitler Trömsö gibi köy takımlarıyla oynayıp eleniyodunuz. O oynadığnız takım Arsenal; Barcelona, Real gibi takımlarla oynuyo şuanda. sizde gençlerbirliği ile oynuyosunuz..

iyiki almışsınız o kupayı yıllar evvel..

guray ' Alıntı:
eğer karakterli olmak kendi oyuncunuzu dövmek demekse ben başka birşey demiyorum.. en karakterli insanlar sizsiniz o halde bu yeryüzünde...

2-3 kişinin futbolcu dövmesiyle, 20 milyonun kendi başkanlarına ana avrat küfür etmesi bir değildir..serdar bilgili gururuna yediremedi istifa etti ertesi gün,,keza ertuğrul sağlamda öyle,kabul edin çirkefsiniz,çarşıy mış :D serseri takımı

Arkadaşlar hesap numaramı verim bağışa sizde destek olun fenere kupa almak için sizinde desteğiniz olsun
2010-1907 :D
Kupa alıcaz size az kaldı ağlamayın cocuklar ağlamayın size emzik kupa alıcaz :D

ne uefa kupasıymış be temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getiriyorlar :D

BayramBjk ' Alıntı:
Arkadaşlar hesap numaramı verim bağışa sizde destek olun fenere kupa almak için sizinde desteğiniz olsun
2010-1907 :D
Kupa alıcaz size az kaldı ağlamayın cocuklar ağlamayın size emzik kupa alıcaz :D

bu seninkine ne derler biliyomusun elin şeyiyle anladın sen onu bayram :D
hadi eyvallah

Tabiki sorabilirsiniz Hemen cevaplayalım.

uefa7eh.jpg

galatasaraysuperkupa1.jpg

Sanırım anladınız.

KÜÇÜK TAKIMLAR BÜYÜK TAKIMLARI YENMELERİ İLE, BÜYÜK TAKIMLAR İSE KAZANDIKLARI KUPALARLA ÖVÜNÜRLER...

FENERLİLER DÖKÜN ELİNİZDEKİ AVCUNUZDAKİ BÜTÜN KUPALARINIZI BAKALIM ELİNİZDE NE VAR...

[/quote]
[/quote]

kupayı alsalar nolucak,futbolcuları tek tek kovdular :D vefasız takım işte , hakan şükürü bile küstürdüler.

büyük takım başarılarını devam ettiren takımdır,trömsö :D

fiziksel şiddet uygulamak küfürden daha üst seviyededir... gerçi ne konuşuyoruz ki boşu boşuna dün gece de kadıköyü ve bağdatı yakıp yıkanlarda 2-3 kişi yaptı zaten :)))

guray ' Alıntı:
fiziksel şiddet uygulamak küfürden daha üst seviyededir... gerçi ne konuşuyoruz ki boşu boşuna dün gece de kadıköyü ve bağdatı yakıp yıkanlarda 2-3 kişi yaptı zaten :)))

sende eşlik etseydin ya,başın göğe ererdi belki :)

akgül.T ' Alıntı:
Aziz yıldırım : Fenerbahçemizin Trabzonspor'la berabere kalarak kaçırmış olduğumuz şampiyonluğu sorun bir bakalım neden kaçırdık ?

Çünkü Denizli'de kaçan şampiyonluğun TESADÜF olmadığını kanıtlamak için :D ;D ;D

akgül.T ' Alıntı:
akgül.T ' Alıntı:
Aziz yıldırım : Fenerbahçemizin Trabzonspor'la berabere kalarak kaçırmış olduğumuz şampiyonluğu sorun bir bakalım neden kaçırdık ?

Çünkü Denizli'de kaçan şampiyonluğun TESADÜF olmadığını kanıtlamak için :D ;D ;D

işte bu yüzden büyük olamıyorsunuz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...