Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

vakaları alan arkadaşlar yorum yapabilirlermi acaba kabaca yani satın alın mutlaka dermisiniz yazılı vakalar çok uç tipte mi yoksa klasik alışılageldik tipte monografiler mi? ben gün içinde özel bir eğitim kurumunun yayınları hakkında eğitim kurumu yetkilisi ile görüştüm yusf hocanın gazabına uğradığımı söyledim o da dediklerimi destekler şekilde konuştu ve hatta yusuf sürmen hocaya stajyerlerden soru tipi ile ilgili çokça olumsuz mailler atıldığı için aralık sınavınında bu sınav gibi çok zor geçeceğini tahmin ettiklerini bildirdi.hal böyle olunca yusuf hocanın vaka tiplerini öğrenmek artık şart oldu ama alan kişiler memnun mu yorumları ne kaba olarak sonuçta para verip aldıkları vakaları açık açık anlatıp yayınlasınlar demiyorum sadece yol göstericiliği açısında mutlaka alınması gereken bir döküm mü değil mi? sadece bunu belirtsinler derim çünkü davamız açıkcası ekmek davası.

tatilde olup da notlar için özlem hanımla irtibat kuramayan arkadaşlaaar...

hemen [email protected] adresine mail atarak irtibata geçin saat 18:00 e kadar süre var.

arkadaşlar özlem hanımın internetinde sorun olduğu için foruma giremiyor, bugün 6 ya kadar son istekleri alıp siparişi veriyor.

Herkese selamlar evet notlar bugun elıme ulastı gercekten ozlem hnm dedıgı gıbı cıltlı ve ders notlarıda var aynısıdır mı bılemıycem ozlem hanım ıcı bayagı genıs ama yusuf hocanın soru tarzları aynen var sorularda muthıs ceske staj sırasında boyle egıtım verselerdıde bızde herseya vakıf olabılseydık.neyse tanımlar monografıler her sey var hocayı daha cok ıyı anlayacagımıza emınım ders ntları ve sınavlarda sordugu sorular.ve puanlama ve temmuzda sordugu soruların bırebır aynısı rakamlar fraklı sadece.ceske daha once alsaydım dıyorummmmmmm ahhhhhhhhh.muthıs bır hoca tum muhasebe nıcelıgını ogretmıs hayran kaldım

"yeter" arkadaşım özel mesajlarına bakar mısın ?

herkese selamlar dun akşam hocanın ders notlarını ve sorularını epey inceledim soruları köklü muhasebe bilgisine dayanıyor kim zor kim ise kolay bence öğrencilerinin bilgisini ve tecrübesine ölçmeye çalışıyor ders notların dan anlaşılacağı üzerine zehir gibi hoca ve pratikliği çok seviyor.bugunde kitabı geldi şöyle bir baktım gayet guzel anlatımlı ve monografi ile tum hesapları açıklamış.kitabı işe yaramaz diyenlere pek kanmayın diğer kitaplar gibi ama kendi yorumları var hesaplarla ilgili.bence aralık sınavı çok garip olucak.kimi diyor hoca bu sefer kolay sormaya zorlanıcak kimide diyor hocanın ustune çok fazla gittiler ve hoca bunun altında kalmaz diye.Ama çalışınca her seyi başarıcagımızı dusunuyorum ben .hoca bu bizde sınava girecek meslek adaylarıyız çalışalım geçelim. hocanın sormuş olduğu organik bilanço ve diğer tum sözel soruların cevapları kitabında var.kimseye kulak asmayıp edinelim kitap ve ders notlarını ve çalışalım başkada yolu yok bu işin.bana katılanda olur katılmayanda benim fikrim bu herkese kolay gelsin her gun burdan hoca ile ilgili kitaptaki soru ve konulardan paylaşım yapıcam

bende hocanın kitabını temin etmek istiyorum..
nasıl bulabilirim.. ve hangi kitabı sanırım iki tane var..

yeter ' Alıntı:
kitaplarını nasıl temin edebiliyoruz?

akedemi kitabevinden isteyeceksin tel: 0462 321 29 89 2 kitabını da alman gerekiyor muhasebe 1 ve muhasebe 2 diye ayrılıyor zaten ben 2yi aldım muhasebe 1 ağustosta basılacakmış bitmiş biraz baktım içine konuyla ilgili örnek var fakat tanım daha ağırlıklı

Arkadaşlar forumda konulardan birinde okudum arkadaşın biri hocanın fakültede iibf işletme bölümünde yaptığı dönem sonu sınavının orjinalini pdf olarak eklemiş öğrencisinin biride hocanın sorularından:

(Soruların cevapları ilgili öğrenci tarafından verilmiştir.)
a. Bilanço ve g.tablosu dipnotlarından ikişer adet yazınız demiş (6)
cevap: aktif değerlerin toplam sigorta tutarı,pasifte yer almayan taahhütlerin toplam tutarı
dönemin karşılık gideri,
dönemin finansman giderleri,

sağlamlaştırılmış bilanço: önceki dönemi zarar ile kapatan işletmelerin bilanço görünümlerini ve 3.kişilerin işletmeye olan güvenlerini sağlamlaştırmaları açısından zararın yedek akçeler den karşılanıp sermayeyi azaltarak oluşturulan bilançodur.

organik bilanço teorisi: Bilanço ile dönem karı-zararı'na aynı derecede önem veren bilanço teorisidir. demiş...

organik bilanço yu sınavdan sonra çokça işitir oldum merak eden varsa okur belki ama dediğim gibi cevabı hocanın ilgili dönem öğrencisine ait bilginize...

savunkurnaz ' Alıntı:
sınav komisyonu deşifre oldu.gizli olması gerekirdi. 30 kişi komisyondaki hocanın soru not ve bilimum kaynaklarına ulastı. Parası olmayanlar ne yapsın.Diğer kişiler acısından haksız rekabet olustu Burada hak adalet nerede o da ayrı bir konu nota ulasan stajyerler sadece kendini düsünüyor diğer binlerce stajyer ne yapacak dava edilse sınav iptal bile edilebilir ....

Face bitti şimdide burayamı dadandın birader senin işin gücün yokmu, sen ne işsin ha derdini anlat bi bakayım, ne yaptı AÖF mezunu smmm ler sana birşeymi yaptı.
Bu memlekette 25 TL si olmayan adam varmı 25 TL ha 250 değil ha senin 25 TL yoksa ver banka hasabını 25 TL havale yapayımda çenen kapansın

savunkurnaz ' Alıntı:
sınav komisyonu deşifre oldu.gizli olması gerekirdi. 30 kişi komisyondaki hocanın soru not ve bilimum kaynaklarına ulastı. Parası olmayanlar ne yapsın.Diğer kişiler acısından haksız rekabet olustu Burada hak adalet nerede o da ayrı bir konu nota ulasan stajyerler sadece kendini düsünüyor diğer binlerce stajyer ne yapacak dava edilse sınav iptal bile edilebilir ....

kardeş sana yardım edebilirim...

savunkurnaz ' Alıntı:

Bu forumda karakterden ve ortalama akıl,zeka ve ahlaktan yoksun sahsiyetsizlere ve provakatorlere cevap verilmez.

savunkurnaz ' Alıntı:
sizn bzm aramzıda işiniz yok amacınız burayıda karıştırmak siz ilgilendirmez burdaolup btenler den hocanın duvarından bizi attınız şimdde siz gdin herkesin ortak amcı var bu dersden geçmek bizim ne sıkıntı çektiğimiz anlıyamazsınız hocanın soruları ele geçirdiysek sizene bu kadar insanla ne alıp veremeyeceğiniz var

yusuf hocanın notları eline geçen arkadaşlar çıkmış yıl soruları daha önce bahsettiğim
derslerdenmi oluşuyor yoksa muhasebe ve dönemsonu işlemlerindenmi oluşuyor bilgilendirirseniz
sevinirim.birde arkadaşlar hiç bir şeyi bahane etmeyin şimdiden adam gibi çalışın yoksa muhasebe
bir bakmışsınız son hakkınız olur şimdiden kolay gelsin.

itibar etmeyelim bu kişiye arkadaşlar...

sürmen ' Alıntı:
herkese selamlar dun akşam hocanın ders notlarını ve sorularını epey inceledim soruları köklü muhasebe bilgisine dayanıyor kim zor kim ise kolay bence öğrencilerinin bilgisini ve tecrübesine ölçmeye çalışıyor ders notların dan anlaşılacağı üzerine zehir gibi hoca ve pratikliği çok seviyor.bugunde kitabı geldi şöyle bir baktım gayet guzel anlatımlı ve monografi ile tum hesapları açıklamış.kitabı işe yaramaz diyenlere pek kanmayın diğer kitaplar gibi ama kendi yorumları var hesaplarla ilgili.bence aralık sınavı çok garip olucak.kimi diyor hoca bu sefer kolay sormaya zorlanıcak kimide diyor hocanın ustune çok fazla gittiler ve hoca bunun altında kalmaz diye.Ama çalışınca her seyi başarıcagımızı dusunuyorum ben .hoca bu bizde sınava girecek meslek adaylarıyız çalışalım geçelim. hocanın sormuş olduğu organik bilanço ve diğer tum sözel soruların cevapları kitabında var.kimseye kulak asmayıp edinelim kitap ve ders notlarını ve çalışalım başkada yolu yok bu işin.bana katılanda olur katılmayanda benim fikrim bu herkese kolay gelsin her gun burdan hoca ile ilgili kitaptaki soru ve konulardan paylaşım yapıcam
bu konuda haklsn hocada geçmek için tek çare bütün hesapların işleyişini eksiksiz bilmek .ve hocanın soru tarzlarını çözmek .hoca ileri seviyede muhasebe istiyor. forumda paylaşacağın bilgiler için şimdiden çok tşk ederim

pardon benimde dikkatimi çekti alakasız insanlar yazıp çizmiş
ortamı boş yere geriyorlar sm3 ve zeyna nickli arkadaşların
çabalarını takdir ediyorum konuyla alakadar herkesin canı
gönülden başarılı olmasını diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...