Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

merhabalar hocanın soruları ve ders notları gayet guzel özlem hanımınkilerle aynı olacagına eminim bahsettiğiniz derslerle ilgili konular ve monografi örnekleri var ayrıca kitabınıda okuyorum gayet guzel ve net sözle dediklerine sakın aldanmayın monografinin sözel hali bencce faydalı olucaktır.arkadaşların dediği gibi şimdiden çalışmaya başlayın kolay kolay aynı soruları sormayan bir hoca hesap planın tum kalemlerine atıfta bulunuyor. o yuzdende hiç kolay olmayacak bu sınav.

barthez ' Alıntı:
yusuf hocanın notları eline geçen arkadaşlar çıkmış yıl soruları daha önce bahsettiğim
derslerdenmi oluşuyor yoksa muhasebe ve dönemsonu işlemlerindenmi oluşuyor bilgilendirirseniz
sevinirim.birde arkadaşlar hiç bir şeyi bahane etmeyin şimdiden adam gibi çalışın yoksa muhasebe
bir bakmışsınız son hakkınız olur şimdiden kolay gelsin.

dönem sonu işlemleri çok az sorusu var vakalar çok ca var işimiz zor

sizlere kıymetli bir taktik vereyim tabi çalışacak olanlara bu şekilde
çalışma beni başarılı kıldı özellikle yusuf hocadan mesela kasa veya
şüpheli tic.alacaklar veya reeskont soruları vb.bahsettiğim konulardan
birini tek tek daha önce çıkmış soru formatlarını ele alarak çözerseniz
yani otur vakanın hepsini çöz şeklinde değil tabiki mesela satış ile ilgili
son 5 veya 10 yılın sorusunu çözme gibi o bittikten sonra reeskont
kaydı gibi çalışırsanız daha faydalı olur :)

arkadaşlar paralar bugün kırtasiyecinin hesabına yattı, kırtasiyeci vakaları kargo yapacak, kargo yapıldığında ve özlem hanımın eline ulaştığında ayrıca bilgi verilecek, herkese iyi çalışmalar...

zeyna78 ' Alıntı:
1- M*** S*** D*** Konya
2- Ş*** T*** İSTANBUL
3- C*** Ç*** ANTALYA
4- G*** M*** KAYSERİ
5- M*** G*** DENİZLİ
6- A*** Ş*** İZMİR
7- A*** G*** İZMİR
8- K*** T*** İSTANBUL
9- N*** B*** B*** İSTANBUL
10- A*** E*** İSTANBUL
11- S*** Ö*** İZMİR
12- A*** C*** İSTANBUL
13- B*** B*** İSTANBUL
14- H*** D*** İSTANBUL
15- E*** Ç*** ESKİŞEHİR
16- N*** S*** DENİZLİ
17- E*** E*** İSTANBUL
18- S*** Y*** P*** KONYA
19- E*** K*** ANKARA
20- M*** Ö*** İSTANBUL
21- A*** A*** BURSA
22- B*** E*** İSTANBUL
23- E*** E*** İSTANBUL
24- M*** K*** İSTANBUL
25- M*** K*** İSTANBUL
26- O*** O*** ADAPAZARI
27- P*** Ş*** İSTANBUL
28- A*** A*** İSTANBUL
29- G*** K*** İSTANBUL
30- A*** K*** ANKARA
31- N*** A*** KAYSERİ
32- B*** B*** ANKARA
33- Ş*** U*** KONYA
34- K*** B*** ANTALYA
35- T*** E*** BURSA
36- ÖZLEM KEKLİK İSTANBUL
37- STAJERİM İSTANBUL
38- KURS ARKADAŞIM İSTANBUL
39- KURS ARKADAŞIM İSTANBUL
40- KURS ARKADAŞIM İSTANBUL
41- KURS ARKADAŞIM İSTANBUL

son durum bu arkadaşlar....

BU LİSTEYE BENİDE EKLERMİSİNİZ [email protected] msn adresim. banada edinmem için ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

arkadaşlar şu notlarla ilgili yorumlarınızı okudukça notların biran önce elime geçmesi için sabırsızlanıyorum. son 10 yılın sorularını çözmekten bıkmıştım zaten :) zeyna arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum. umarım bu kadar insanın emeği artık yarım kalmaz. herkes için iyi olur.birde kitaplarınıda temin etmek istiyorum. sanırım alan arkadaşlar var.inceleyip bakmışsınızdır. faydası olurmu ne diyorsunuz arkadaşlar?

tekrar merhaba hesabınıza ilgili ücreti gönderdim mail kutunuzu kontrol edin lütfen.

arkadaşlar ne zamandan beri siteye girmiyordum. notların paylaşımı başlamış. listede bende vardım. özlem hanıma mail gönderdim,hesap numarasının gelmesini bekliyorum. umarım geç kalmamışımdır. yapmam gereken başka birşey varmı?

özlem hanım mesaj kutunuzu boşaltırsanız eminim birkaç tane mesaj gelicek size, acil olanlar olabilir...

özlem hanım gönderdiğim ücret ulaştımı?size mail attım bilgi verebilirseniz çok memnun kalıcam isterseniz dekontu faxlayayım.

özlem hanım mail attım size ulaştımı

özlem hn allah sizden razı olsun hocanın sorularını getirmek için bayağı çaba verdiniz . size yatırdığımız havele parasının üstüne kargo parasınıda ekleseydniz .kargo parasını sadece siizn ödemenizde üzüldüm .okadar çok hayra geçtinizki soruları getirtmekle :)

***önemli***

Kargolar Hakkında:

Degerli arkadaslar,

Ozlem Hn. ypgun oldugu icin benden rica etti. Hepimize mujedeler olsun ki, kargolarimiz sorunsuz bir sekilde geld ve su an da paketlenmektedir. Bugun kargoya karsi odemeli olarak verilecektir. Kargo firmasi Yurtici Kargo olup bu itibarla yarın elinizde olacaktır.

Ozlem Hn.'a bir kez daha sonsuz tesekkur ederim.

SirkeciMD ' Alıntı:
Kargolar Hakkında:

Degerli arkadaslar,

Ozlem Hn. ypgun oldugu icin benden rica etti. Hepimize mujedeler olsun ki, kargolarimiz sorunsuz bir sekilde geld ve su an da paketlenmektedir. Bugun kargoya karsi odemeli olarak verilecektir. Kargo firmasi Yurtici Kargo olup bu itibarla yarın elinizde olacaktır.

Ozlem Hn.'a bir kez daha sonsuz tesekkur ederim.

başta özlem hanım olmak üzere tüm emeği gecenlere tşkler ;D ;D :)

Özlem hn ve emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Hele ki Özlem Hn.dan Allah bin kere razı olsun benim ve eşimin duları onunla tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

özlem hanım size teşekkür ederim ellerınıze yğreğinize sağlık kargoları heyecanla beklıyorum arkadaşlar lütfen özlem hanımın katlandığı kargo havale gibi olan ucretlerı ona yuklemeyelım kargolar elınıze geçınce hepimiz özlem hanımın hesap numarasını bılıyoruz bır mıktar hesabına aktaralım teşekkürler.
saygılar.

Özlem hanım hakkınızı helal edin.

DÜLSİNYA ' Alıntı:
özlem hanım size teşekkür ederim ellerınıze yğreğinize sağlık kargoları heyecanla beklıyorum arkadaşlar lütfen özlem hanımın katlandığı kargo havale gibi olan ucretlerı ona yuklemeyelım kargolar elınıze geçınce hepimiz özlem hanımın hesap numarasını bılıyoruz bır mıktar hesabına aktaralım teşekkürler.
saygılar.

arkadaşa katılıyorum, bi not özlem hanıma 105 tl ye mal oldu, 80 tl fazla parası gitti, 40 kişi falan aldı notları, bölersek 2 tl düşer kişi başı, kişi bazında çok küçük bir rakam ama 40 la çarpınca büyük rakam yapıyo, şahsen ben göndericem bana düşen payı, diğer arkadaşların da göndermesi ve özlem hanımı mağdur etmemesi gerekir diye düşünüyorum.

eminim şimdi birileri çıkacak, bize 2 tl nin muhabbetini yapma diyecek ama hak haktır, bunun bilir bunu söylerim ben.

hak haktır arkadaşlar ayrıca hakkını ödeyemeyeceğimiz bır emekte söz konusu lutfen her kez duyarlı davransın aktarsın bende yapacağım tabıkı
saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...