DÜLSİNYA ' Alıntı:arkadaşlar isteme gıbı bır durumunuz söz konusu değil bunu yanlış anladınız sanırım bu işlemler yapılalaı aylar geçtı artı bu notlar elınde olan arkadaşlarım kesınlıkle sıtede paylaşmayacağız böyle konuşuldu
herkeze bundan sonra başarılar
DÜLSİNYA ' Alıntı:malesef kırtasiye nin adınıda veremeyiz fakat bu kobuda öncu olan arkadaşımızda sıteden ayrıldı bizde bilemıyoruz..
I34TANBUL ' Alıntı:DÜLSİNYA ' Alıntı:malesef kırtasiye nin adınıda veremeyiz fakat bu kobuda öncu olan arkadaşımızda sıteden ayrıldı bizde bilemıyoruz..
* Dulsinya seni onceden burada gormedim. Muhtemelen rumuz degistirmissin. Ve soz konusu notlarda ben de mevcut. Kitabini alalim diyenler var. Buyursunlar alsinlar. Ancak onceki donemlerde alanlar pek bir faydasini gormedi. Oyle ki YS bir defasında "Hocam sınavda hic kitaptan soru yoktu." dediklerinde "Ne yani motamot kitaptan mı sorsaydım." demistir. YS'den gecmek icin;
1. TDHP'na vakıf olmanız,
2. Muhasebenin ruhuna dokunmanız gerekir.
I34TANBUL ' Alıntı:DÜLSİNYA ' Alıntı:malesef kırtasiye nin adınıda veremeyiz fakat bu kobuda öncu olan arkadaşımızda sıteden ayrıldı bizde bilemıyoruz..
* Dulsinya seni onceden burada gormedim. Muhtemelen rumuz degistirmissin. Ve soz konusu notlarda ben de mevcut. Kitabini alalim diyenler var. Buyursunlar alsinlar. Ancak onceki donemlerde alanlar pek bir faydasini gormedi. Oyle ki YS bir defasında "Hocam sınavda hic kitaptan soru yoktu." dediklerinde "Ne yani motamot kitaptan mı sorsaydım." demistir. YS'den gecmek icin;
1. TDHP'na vakıf olmanız,
2. Muhasebenin ruhuna dokunmanız gerekir.
I34TANBUL ' Alıntı:CADI ' Alıntı:Arkadaş elinizde kırtasıye bilgisi varsa neden paylaşmadığınızı anlayamadım
1. Uslubuna lutfen dikkat et.
2. Kimse emek vererek guc vererek edinilerek ulasilan bir seyi seninle paylasmak zorunda degil.
3. Burası muz cumhuriyeti degil bize de o bilgiler vahiyle gelmedi. Halep de orada arsinda orada bu tavirlarla sana buradaki insanlarin yardimci olmasini bekleme.
Sendenmi öğrenicem uslubu arkadaş demişim nedemeliydim ama sen zaten insanlarla kavga etmek için caba sarf ediyosun burda hepimiz aynı amaç için çaba sarf ediyoruz kasılmana gerekyok kimseye yardımın dokunmasın günah işlemiş sayıyorsun anlaşılan