Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

arkadaşlar yusuf sürmenin kitaplarını da edinmemiz lazım..
nasıl temin ederiz..

DÜLSİNYA ' Alıntı:
arkadaşlar isteme gıbı bır durumunuz söz konusu değil bunu yanlış anladınız sanırım bu işlemler yapılalaı aylar geçtı artı bu notlar elınde olan arkadaşlarım kesınlıkle sıtede paylaşmayacağız böyle konuşuldu
herkeze bundan sonra başarılar

ben geç haberdar oldum peki hangi kırtasiyeden ne şekilde temin edildi bilgi verebilir misiniz..

bende sipariş veriyim getirtiyim....

malesef kırtasiye nin adınıda veremeyiz fakat bu kobuda öncu olan arkadaşımızda sıteden ayrıldı bizde bilemıyoruz..

DÜLSİNYA ' Alıntı:
malesef kırtasiye nin adınıda veremeyiz fakat bu kobuda öncu olan arkadaşımızda sıteden ayrıldı bizde bilemıyoruz..

ilave olarak adamlar bir kaç tane için sipariş kabul etmiyolar. biz o zaman yalvar yakar 30 tane getirdebildik. hem o zaman yaz dönemiydi okulların kapalı olduğu dönem işleri müsaitti, şimdi adamlar bence 50 nin altında gelen siparişe bakmazlar bile. biran önce toplanın derim arkadaşlar.

I34TANBUL ' Alıntı:
DÜLSİNYA ' Alıntı:

* Dulsinya seni onceden burada gormedim. Muhtemelen rumuz degistirmissin. Ve soz konusu notlarda ben de mevcut. Kitabini alalim diyenler var. Buyursunlar alsinlar. Ancak onceki donemlerde alanlar pek bir faydasini gormedi. Oyle ki YS bir defasında "Hocam sınavda hic kitaptan soru yoktu." dediklerinde "Ne yani motamot kitaptan mı sorsaydım." demistir. YS'den gecmek icin;

1. TDHP'na vakıf olmanız,

2. Muhasebenin ruhuna dokunmanız gerekir.

muhasebenin ruhuna dokunmakmı

sayın ı34tanbul siz benı görmemiş olabilirisiniz ben 2 yıldır bu sıtede uyeyım ayrıca konumuz bu değil siz asıl yeni üyesınız
herkez işine baksın ... bızde kırtasıyenın bilgileri yok arkadaşlar ama varsada bende yok ve yıne dıyorum buradan notlar deşifre edilmeyecek sebebıde forumda öncekı yazılarımızda var okursanız görürsünüz.

benide listeye eklermisiniz

I34TANBUL ' Alıntı:
DÜLSİNYA ' Alıntı:

* Dulsinya seni onceden burada gormedim. Muhtemelen rumuz degistirmissin. Ve soz konusu notlarda ben de mevcut. Kitabini alalim diyenler var. Buyursunlar alsinlar. Ancak onceki donemlerde alanlar pek bir faydasini gormedi. Oyle ki YS bir defasında "Hocam sınavda hic kitaptan soru yoktu." dediklerinde "Ne yani motamot kitaptan mı sorsaydım." demistir. YS'den gecmek icin;

1. TDHP'na vakıf olmanız,

2. Muhasebenin ruhuna dokunmanız gerekir.

Muhasebenin ruhu na nasıl dokunacağız ? Biz cahil muhasebedci arkadaşları engin bilginizle aydınlatırmısınız?Blmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi..

arkadaşlar bende istiyorum banada gönderbilirmisiniz

Teşekkür Puanı: 0

« Yanıtla #271 : Bugün 12:53:00 ÖS » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı sahibi: DÜLSİNYA üzerinde Bugün 12:04:20 ÖS
sayın ı34tanbul siz benı görmemiş olabilirisiniz ben 2 yıldır bu sıtede uyeyım ayrıca konumuz bu değil siz asıl yeni üyesınız
herkez işine baksın ... bızde kırtasıyenın bilgileri yok arkadaşlar ama varsada bende yok ve yıne dıyorum buradan notlar deşifre edilmeyecek sebebıde forumda öncekı yazılarımızda var okursanız görürsünüz.

1. Eger uyelik tarihime ve mesaj sayima bakiyorsan yaniliyorsun, cunku bende forumda yeni degilim. Tebdili rumuzda fayda olduguna inananlardanım sadece o kadar.

2. Kırtasiyenin bilgileri mevcut oldugu gibi notlarda elimde var.

3. Gerekli gordugumde gercekten hak eden arkadaslarla paylasacagimi soyledim.

4. Ben zaten isime bakiyorum. Ve hatrısayılır tecrubem oldugu icin sana bir daha hic bir sekilde yanıt vermeyecegim.

siz bana cevap versenız ne olur vermesenız ne olur hahaha...

Arkadaş elinizde kırtasıye bilgisi varsa neden paylaşmadığınızı anlayamadım

Merhaba Arkadaşlar!

görüldüğü üzere yeniyim ve Sürmen Maduruyum, kitabını geçen sınav için temin etmiştim fakat örnek az olduğu için verimli çalışamadım.

VAKA'larına nasıl ulaşacağımı anlayamadım, kim yardım edebilir?

tşk.

aynen bende öyleyim bize lütfen yardım edebilir misiniz fourma bende henüz yeni üye oldum

10 temmuz tarihinde başlatılan bu başlık sınav sonuçlarından sonra gerçekten çok önem kazandı, gerek özlem hn (zeyna78) gerekse destek veren diğer arkadaşlar size sesleniyorum, bu başlığı yeni farkeden ve bu dersden geçmek isteyen arkadaşlara yardım ve destek amacıyla açılmış ise bu notların nasıl temin edileceği konusunda bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

kriter vb durumlara sizin iyi niyetinizi gölgeliyor.

aksi halde net olarak artık kimseye vermiyoruz bilgileri paylaşmıyoruz derseniz bizde buradan size mesaj yazmayız.

benim gibi bu olayı idrak edemeyen çok arkadaş olduğunu düşünüyorum.

hepimiz bu dersden geçmek için bu paylaşım formundayız, yanlış olmasın paylaşım

I34TANBUL ' Alıntı:
CADI ' Alıntı:
Arkadaş elinizde kırtasıye bilgisi varsa neden paylaşmadığınızı anlayamadım

1. Uslubuna lutfen dikkat et.

2. Kimse emek vererek guc vererek edinilerek ulasilan bir seyi seninle paylasmak zorunda degil.

3. Burası muz cumhuriyeti degil bize de o bilgiler vahiyle gelmedi. Halep de orada arsinda orada bu tavirlarla sana buradaki insanlarin yardimci olmasini bekleme.

Sendenmi öğrenicem uslubu arkadaş demişim nedemeliydim ama sen zaten insanlarla kavga etmek için caba sarf ediyosun burda hepimiz aynı amaç için çaba sarf ediyoruz kasılmana gerekyok kimseye yardımın dokunmasın günah işlemiş sayıyorsun anlaşılan

arkadaşlar bu işe öncülük eden sayın özlem hanımdı ve bızlere temın ettı o zaman önce bırı bu öncülüğü üstlensın lıstenızı oluşturun toplayın kişi sayısını belirleyin bizde size nerden temin edeceğiniz konusunda tabiki yardımcı oluruz fakat damdan düşer gibi bende istiyorum dıye yazıp kımden ne ıstedığınızı bılmezsenız bu iş olmaz yol göstermekse buyrun yol..

ben gönüllüyüm bana kırtasiyeci bilgileri kimde mevcut ise özelder bildirilmesi halinde, ben temin ederim.
elimdeki bütün imkanları kullanırım.

Yusuf Sürmen'e takılmayın Aralık sınavı itibari ile sürpriz olabilir.

İNŞALLAH YOKSA DÖKECEK BİZİ YAŞ YOLUN YARISI HALEN SINAV HALEN SINAV... VE KAPRİS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...