Finansal muhasebe zedeler buraya lütfen....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Finansal muhasebe zedeler buraya lütfen....

kartaanesi ' Alıntı:
benim anlamadığım bir diğer konuda diğer derslerin hocalarının isimleri deşifre olmadıda bu finansal hocası nasıl deşifre oldu.

o istedi böyle olmasını yaklaşık 3000 kişi sınavlardan geçemeyince sınıflara sığmayınca adı duyuldu bu hoca gelemeden önceki sınav sorularını gördüysen anlarsın yani o sınavlardan geçmemek için sınava sarhoş gitmen lazım

ayrıca kitapları da yok sattı

finansal muhasebeden ben de 37 ile kaldım 2 hakkım kaldı ve tek ders.bana da stonhand notlarını verebilirmisin..teşekkürler

bil57 ' Alıntı:
ben o adamın gideceğine ihtimal bile vermiyorum çünkü zaten tesmerin birliğin isteği derslerden az kişinin geçebilmesi yoksa neden bu kadar zorlaştırsınlar ki ama şu var illaki bu dersin de kolay sorulduğu bir dönem bize denk gelecekti

arkadaşım milletin kafasını karıştırma bu adam gitti içiniz rahat olsun bu dönem sınav kolay olacak yeni hocanın isminide verecem size en yakın zamanda herkese kolay gelsin

arkadaşlar inşallah bu hoca gitmiştir. Duyumlar inşallah doğru çıkar.Hem niye yalan söylesinlerki.
Tek sebep sınavlara başvuru olmaması korkusu. belki oyüzden gitti diyebilirler.

OZZYY ' Alıntı:
bil57 ' Alıntı:
ben o adamın gideceğine ihtimal bile vermiyorum çünkü zaten tesmerin birliğin isteği derslerden az kişinin geçebilmesi yoksa neden bu kadar zorlaştırsınlar ki ama şu var illaki bu dersin de kolay sorulduğu bir dönem bize denk gelecekti

arkadaşım milletin kafasını karıştırma bu adam gitti içiniz rahat olsun bu dönem sınav kolay olacak yeni hocanın isminide verecem size en yakın zamanda herkese kolay gelsin

kardeşim arkadaşım ben kimsenin kafasını karıştırmam karıştırmak ta istemem lütfen sözlerine dikkat et kime ne veriyosanda ver

herkesin içi rahat olsun veya şurdan burdan duyum aldım şu bu olacakmış diye de konuşmam

hiçkimseye umut da dağıtmam

he sen diyorsunki gitti hoca istifa etti iyi sen ona göre çalış ama .........
bana göre arkadaşlar en zoruna göre çalışın kolay gelirse zaten siz ondan geçersiniz ben bu forumda bulunduğum süre içinde kimsenin kafasını karıştırmak için hareket etmedim

tarih 22 eylül 2010 konu finansal muhasebe yusuf sürmen çalışma yöntemleri ozzyy'nin yazdıkları yorum sizin:

bu da link: http://forum.alomaliye.com/index.php/topic,38797.msg232986.html#msg232986

"arkadaşlar bir doçent tanıdığımdan aldığım habere göre yusuf sürmen olmayabilir olsa bile büyük ihtimalle olmaz çok basit soracaklar çünkü bu kadar yığılma yapamazlar yanimaliyette olduğu gibi inşallah hepimiz şu gıcık dersi daha doğrusu gıcık hale getirene inat geçeriz ve ruhsatı alırız mail attın yusuf sürmen hocaya sıkıntılarımızı anlatın veya bize kaynak tavsiyesinde bulunması için belki egosunu yener"ozzyy adlı kullanıcı yazmıştır.

Bunları da yazan sensin arkadaşım hani gittiydi kasım sınavında gördük soruları bana laf söylüyosun ama bu yukarıdaki yorumu sen yapmışsın boş yere millete umut dağıtma arkadaşlar siz çalışın gerisi zaten gelir

arkadaşlar sürmen gitsin veya kalsın boşverin biz çalışmalarımıza devam edelim zaten sınava 1 aydan az kalmış,sürmenden geçen arkadaşlardan sınav için yardım istiyoruz,nelere dikkat etmeliyiz...

arkadaşlar ben aralık sınavında 50 ile geçtim..
tek dersim olduğu için sınavın ertesi gününde yeniden çözmüştüm soruları..
cevaplarla karşılaştırdım bugun.
açılıs doğru sonrasındaki 17 sorudan 3 yanlışım var..
kdv mahsubu dogru kar zarar tutmadı tabi 3 yanlış yüzünden kapanış kaydım yok bilanço gelir tablosu yok..
sözel sorulardan da değerlemenin tanımını yapmıştım sadece..
kebirlerin hepsini yaptım yanına madde numaralarını yazdım ve zar zor 50 ile geçtim..
belki faydası olur die yazıorum hepinize bol şans..

ece10 ' Alıntı:
kdv mahsubu dogru kar zarar tutmadı tabi 3 yanlış yüzünden kapanış kaydım yok bilanço gelir tablosu yok..
kebirlerin hepsini yaptım yanına madde numaralarını yazdım ve zar zor 50 ile geçtim..

dün oturup tekrar aralık sınavını çözdüm, 3 saat yetersiz bir zaman ama 3 saatten daha fazla sürerse de insanın dikkati dağılıyor, ben kebire madde numarası yazmamıştım, yazınca unutulan bir madde olursa geriye dönüşü de kolay oluyor bunu farkettim martta muhakkak yazıcam, merak ettiğim bir konu daha var kebir kayıtlarını hesap sıralamasına göre mi yaptınız, stresten hangi hesapların gelebileceğini baştan kestiremiyorsunuz çünkü ama düzenli olması için de sıralama önemli, değerlendirmede sanırım buna da dikkat ediliyor. Ben elimden geldiğince sıralamaya dikkat etmeye çalıştım ama çok zaman kaybı oluyor daha pratik bir yolu var mı ya da sıralamaya dikkat ediliyor mu yoksa boşuna mı zaman harcadım (zaten zamanın yarısını sayfa çevirmekle harcıyoruz) bunu merak ettim.

deren_ ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:

dün oturup tekrar aralık sınavını çözdüm, 3 saat yetersiz bir zaman ama 3 saatten daha fazla sürerse de insanın dikkati dağılıyor, ben kebire madde numarası yazmamıştım, yazınca unutulan bir madde olursa geriye dönüşü de kolay oluyor bunu farkettim martta muhakkak yazıcam, merak ettiğim bir konu daha var kebir kayıtlarını hesap sıralamasına göre mi yaptınız, stresten hangi hesapların gelebileceğini baştan kestiremiyorsunuz çünkü ama düzenli olması için de sıralama önemli, değerlendirmede sanırım buna da dikkat ediliyor. Ben elimden geldiğince sıralamaya dikkat etmeye çalıştım ama çok zaman kaybı oluyor daha pratik bir yolu var mı ya da sıralamaya dikkat ediliyor mu yoksa boşuna mı zaman harcadım (zaten zamanın yarısını sayfa çevirmekle harcıyoruz) bunu merak ettim.
Kebir sıralı değildi. (50 ile geçtim)

üç dönemdir finansal muhasebeyi geçemiyorum,tek dersim kaldı....finansal muhasebe notu elinde olan arkadaşlar mail atabilir mi....ilginiz için şimdiden teşekkü[email protected]

arkadaşlar merhaba...

bende bir muhasebe zedeyim....tek dersim kaldı oda malum muhasebe...martta 4. hakkıma gireceğim...sizlerden ricam elinde muhaseben monografi veya yevmiye soruları notları olan arkadaşlar varsa benimlede paylaşabilirmi?

şimdiden teşekkü[email protected]

herkese iyi çalışmalar...allah yardımcımız olsun ...

finansal muhasebe 2008 öncesi sınav soru ve cevaplarına nereden ulaşabiliriz (net ten) bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim. sorular var fakat cvplarına ulaşamıyorum.

TESmerin geçmiş yıllar kitabında var 2000-2007 arası

nevermind ' Alıntı:
teşekkür ederim ama kitabım yok :) netten ulaşabileceğimiz özellikle de cevaplar için bildiğiniz bi site var mı diye sormuştum ???

naztuğ ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
teşekkür ederim ama kitabım yok :) netten ulaşabileceğimiz özellikle de cevaplar için bildiğiniz bi site var mı diye sormuştum ???

siz izmirdeydiniz dimi?*karşıyaka mıydı?? kitap yanımda yakın olsaydık fotokopi çektirirdiniz...

nevermind ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

siz izmirdeydiniz dimi?*karşıyaka mıydı?? kitap yanımda yakın olsaydık fotokopi çektirirdiniz...
aaa çok teşekkür ederim ilginiz için :) siz de mi izmirdesiniz

naztuğ ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

aaa çok teşekkür ederim ilginiz için :) siz de mi izmirdesiniz

evet bir kere konuşmuştuk ama unutmuşsunuz :)) ben bucadayım ama iş yerim alsancakta..işe tesmeri getirdim evde islam çankaya var...işte tesmere bakıyorum evde çankayaya:):)(çankayada da var geçmiş yıl soruları)