Finansal Muhasebeden Kalanlar İTİRAZ edelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cuyanda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Finansal Muhasebeden Kalanlar İTİRAZ edelim

İtiraz etmenin son günü ne zaman? Geç kalmadık umarım..

Sonuçlar daha yeni çıklandı. Vakit var ama çok da geç bırakmamak gerek. İtiraz harcı 15-TL yi İngbankdan yapanlar 3 iş günü, İşbankasından yapanlar 1 iş günü sonunda Tesmer in Online işlemlerinden dekont bilgileriyle itirazlarını yapabiliyorlar.

öncelikle yusuf sürmen mağdurlarına geçmiş olsun diyorum.ben temmuz sınavında 18 almıştım.şok olmuştum.aralıkta geçtim çok şükür 50 ile.geçemeseydim itiraz edecektim bende.kapanış kayıtlarına kadar yapabildim .sermayeyi yanlış hesapladım heyecandan.493 lü yevmiye maddem yanlışlı.bununla beraber tahminen 4-5 yanlışım vardı. büyük defterlerede özen gösterdim.sonuç olarak 50 aldım.tek dersimdi.2 hakkım daha vardı.size tavsiyem ortalama olarak benim bu kağıdımla benzer bir kağıt verdiğinizi düşünüyosanız kesinlikle itiraz edin.kaybedeceğiniz sadece 15 tl.kazanacağınız da smmm belgesi yada bu belgeye çok az zaman kalması..saygılar...

gecen donemde ıtırz ettık arkadaslarla okumuyolarmı napıolar kımsenınkı degısmedı..sımdı surmenın kıtabındn baktım kapanısı yaptım tablolarıda 493 ude ama yok yok 38 :)) yıne edecem boyle sacmalık olamaz

40 almış bir atanıdığım itirazdan 55 aldı üstüne bir de özür mektubu

montecarlo ' Alıntı:

Nazicane tavsiyem kimse 15TL'nin hesabını yapmasın, bir sonucun yanlış ilan edilebilmesi için milyon tane sebep var. Bu sebeplerden 1 tanesi bile gerçekleşmişse dersten geçme ihtimaliniz var.

Evet kabul ediyorum yüksek bir ihtimal değil bu, fakat olabilir.

Diğer tavsiyem ise kimse itiraz sonuçlarıne bel bağlayıp ilanını beklemesin. Hemen anında derslere hazırlanmaya başlanmalı.

Temyiz hakkını kullanmak en doğal haktır. Mutlaka kullanın 15TL'nin gerçekten bazı arkadaşlara çok gelebildiği durumlar oluyor. Lütfen yanlış anlaşılmasın ancak ben kendilerine bu konuda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince, belgeyi alınca bi çay ısmarlar ödeşiriz.

sevgiler

battibalikyangider ' Alıntı:
montecarlo ' Alıntı:

Nazicane tavsiyem kimse 15TL'nin hesabını yapmasın, bir sonucun yanlış ilan edilebilmesi için milyon tane sebep var. Bu sebeplerden 1 tanesi bile gerçekleşmişse dersten geçme ihtimaliniz var.

Evet kabul ediyorum yüksek bir ihtimal değil bu, fakat olabilir.

Diğer tavsiyem ise kimse itiraz sonuçlarıne bel bağlayıp ilanını beklemesin. Hemen anında derslere hazırlanmaya başlanmalı.

Temyiz hakkını kullanmak en doğal haktır. Mutlaka kullanın 15TL'nin gerçekten bazı arkadaşlara çok gelebildiği durumlar oluyor. Lütfen yanlış anlaşılmasın ancak ben kendilerine bu konuda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince, belgeyi alınca bi çay ısmarlar ödeşiriz.

sevgiler

+1

arkadaşlar ben 493 lü soruyu doğru yaptım ama itfasını 649 yerine 679 a attım, amortsiman sadece demirbaşa ayırdım, iflas sorusunu şüpeliye atıp bıraktım, vergi erteleme sorusu yanlış gelir tablosu ve bilançoyu yetiştiremedim ama düzenli ve temiz bir kağıt verdim ve 50 ile geçtim benim ilk girişimdi sınavda çıkan soru tarzına çok şaşırdım ve kalıcam diye hemen hocanın 2 adet kitabını trabzondan getirttim ama geçmişim gerçekten puanlama sistemini anlamak mümkün değil yinede cevapları benimkine yakın arkadaşların itiraz etmesinde fayda var fakat ben kağıtların tekrar okunmadığını okumuştum sadece aritmatik bir hata yapılıp yapılmadığına bakılıyormuş kağıdın tekrar okunması için mahkeme yoluna gitmeniz gerekiyormuş haberiniz olsun

Kalan herkes notuna bakmadan itiraz etsin.
Bu dönem için olmasa bile bir dahaki döneme mutlaka faydası olacaktır.

2.girişimdi denetim maliyet finansal muh vardı. denetimden gecdim. fainansal muh 36 aldım. kapanış kayıtlarından aktif pasif gelir tablosuna kadar yaptım. kalacağımı hiç beklemiyordum. itiraz için parayı bugün yatırdım da. tek sorun soruların cevaplarını neden hala acıklamadılar.

notlara bakılırsa çok yüksek notlarla geçende yok hep sınırda..
utanıyorum soranlara muhasebeden kaldım demeye. 8 senedir bu işin içindeyim muhasebe bilmiyormuşumda haberim yokmuş. ne olacak arkadaşlar halimiz. inşallah y.s nin istifa ettiği söylenti değil gerçektir. yoksa hepimiz çok çekeceğiz bu muhasebeden.

Selamlar..

vallaha ben 25 aldım. en yüksek almayı beklediğim sınavımdı. (hayat beklendiği gibi olmuyor tabikiside..)

ben itiraz edecem. ve ne kadar çok itiraz olursa sonuçlarda değil ama mart dönemindeki sınavlarda etki yaratacağımıza inanıyorum.

sınava itiraz son gün 18 şubat mı?? çünkü 21 şubat sınav için son gün??

Sınav için son başvuru tarihinin uzatılacığını tahmin ediyorum. Zira şu anda itirazları alıyorlar..Sonra o itirazların sonuçlarını açıklayacaklar..itiraz sonuçları değişmeyenlerin sınavlara müracaat etmeleri için mutlaka zaman bırakmaları gerekiyor.. Tahmin ediyorum son sınav başvurusu 4 Mart ı bile bulabilir.
Ama itiraz süresi çok olmayabilir..O yüzden itiraz edecek arkadaşların elini çabuk tutmaları gerek..

sınav sonuçları ilan edildiğinden itibaren 15 günlük kanuni süre var bunu kısaltamazlar itirazlarıda 30 gün içinde neticelendirmek zorundalar başvuru süresi mutlaka uzayacaktır ama itirazlarıda mart başı gibi açıklarlar diye düşünüyorum bende itiraz ettim fakat ys.nin kitabını aldım çalışmaya başladım ilginç ayrıntılar var

Arkadaşlar ben itiraz ettim de sınava giriş ücretini yatırmayı unuttum, pazartesi yatırırsam olur mu?
Dün gece geldi aklıma unutmuşum :-)

zeyna78 ' Alıntı:
Arkadaşlar ben itiraz ettim de sınava giriş ücretini yatırmayı unuttum, pazartesi yatırırsam olur mu?
Dün gece geldi aklıma unutmuşum :-)

Geçen sınavda başvuru tarihi defalarca uzatıldığından, ben de artık kafam davul gibi olduğu için, ödemeyi unutup son başvuru tarihinde para yatırmıştım ve izleyen gün (hatta haftasonuna denk geliyordu galiba) başvurumu yapmıştım. İtirazlar sonuçlanmadığı için muhtemelen başvuru tarihi uzar, ki uzamasa bile para yattıktan sonra online işlemleri açık tutacaklarını sanıyorum.

Bu arada ben de para yatırmadım, başvurunun uzatılacağından emin olduğum için. Yarın duyurulara bakmak lazım, malum uzatmaları ya süre bittiğinde ya da daha geç açıklıyorlar; oysa cumadan duyurulması gerekirdi.

Bende itiraz ettim ve sınav parasınıda yatırmadım sanrıım uzatırlar zaten süreler çakışıyor stres yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Bence Türmob, Tesmer ve meşhur komisyon üyesi; bilinçli olarak, itiraz sonuçlarına kadar bu olaya netlik kazandırmıyor.

İtiraz sonuçları açıklanınca, her şey netlik kazanacaktır diye düşünüyorum. Mağlum, itirazların sonucu veya kitap satışları, buna en büyük etken olabilir.