Forum Tasarımı Değişti!

Yeni Tasarımı Beğendiniz Mi?

• Evet Çok Güzel

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır Beğenmedim

• Eskisi Daha Güzeldi

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Forum Tasarımı Değişti!

Sistem; vista, ie8

yonetici.png
,
moderator.png
körün gözüne der gibi çok büyük olmuş.

Moderatör yerine Müdür kelimesini tercih ederim. (Türkçe konusundaki onca yazıdan sonra.)

"Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın." kısmı tam olarak gözükmemekte.

Ayarlar bölümünde saat ayarı yapılamakta. Şu an saat 12:00 iken forumda 11:00 olarak gözükmekte +/- 1 yapıp kaydedilsede değişiklik olmuyor.

Konu başlıklarıda siyah olsa daha iyi.

Bir öncekinde sağ üst tarafta karakter boyu ile ilgili ayar vardı.

Yapılmışken ie8 uyumluluğu da olsaydı.

T U R K O ' Alıntı:
Sistem; vista, ie8

yonetici.png
,
moderator.png
körün gözüne der gibi çok büyük olmuş.

Moderatör yerine Müdür kelimesini tercih ederim. (Türkçe konusundaki onca yazıdan sonra.)

"Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın." kısmı tam olarak gözükmemekte.

Ayarlar bölümünde saat ayarı yapılamakta. Şu an saat 12:00 iken forumda 11:00 olarak gözükmekte +/- 1 yapıp kaydedilsede değişiklik olmuyor.

Konu başlıklarıda siyah olsa daha iyi.

Bir öncekinde sağ üst tarafta karakter boyu ile ilgili ayar vardı.

Yapılmışken ie8 uyumluluğu da olsaydı.

IE8 uyumludur zaten. IE8'de forumun ana hatları problemsiz çalışmaktadır. Çok ufak ayrıntılara takılmışsınız. Saat olayına tekrar bakacağım.

Saygılarımla

- Forum saati düzeltilmiştir.
- Aktivasyon isteme bölümü düzeltilmiştir.

elinize sağlık... emek harcanan herşey güzeldir..bu arada şunu belirtmekte fayda var ki bizim şu şöyle olsa dediğimiz ufacık bir işlem için..belki saatlerce emek harcanıyor..ben de kendi sitemi kurduğum için biliyorum bir yerini düzeltirim ötesi bozulur..vs.vs.

- Puanlama sistemi entegre edilmiştir.
- 50 mesajı geçen üyeler puan sistemine katılıp birbirlerine puan verebilirler.
- İleriki dönemde yüksek puanlı üyelerimize hediyeler verilecektir.

Saygılarımla

admin_fast ' Alıntı:
IE8 uyumludur zaten.
ie8 adres satırında "uyumluluk görünümü" işareti çıkmakta.
admin_fast ' Alıntı:
Çok ufak ayrıntılara takılmışsınız.
admin_fast ' Alıntı:
Olumlu / Olumsuz mesajlarınızı bekliyoruz.
???
Forum kurallarından' Alıntı:
- İmza alanlarında forum linkleri / web siteleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz.
;D

"Flas ekle" kullanıma açılmış.

Yazı yazdığımız bu alanın ekranda görünen boyu aşıldığında yanda kaydırma çubuğu çıkmakta ancak en son satır yazı yazarken yukarı aşağı hareket etmekte.(Belki sadece bende oluyordur.
Bir kural tek taraflı olmamalı.

Hayırlı olsun. Dziner temaları sade ve güzeldir. Smileride güncelleseniz daha güzel olur. Smf nin download merkezi eklentiside iyi olurdu. Son olarakda başlığa yeni iletiler bölümü eklerseniz formun takibi daha rahat olacaktır.

Ekleme: Konuyu görüntüyenleri listelemeyi aktif ederseniz daha iyi olur.

Saygılarımla...

Sayın TURKO,

Tecrübemelerimiz gereği böyle olması gerekiyor. Tüm üyelerin imzalarına flash animasyon eklediğini düşünürsek forum kargaşa içinde olacaktır. Forum Kuralları'nı takip etmeniz gerekiyor.

Bahsettiğiniz kayma olayıyla henüz karşılaşmadım gerek Firefox'da gerek IE7 ve 8 'de.

Saygılarımla

Hayırlı olsun yeni sayfa görünümünüz. Eski halinde var olan mesajlarıma gönderilen cevapları göster kısmı forumu takip açısından çok güzeldi çünkü onlarca konu var ve arasından paylaşımda bulunulan konuyu bulmak bu yeni halinde biraz zor gibi görünüyor.

Forma yeni olmama rağmen devamlı takip halindeydim ve eskisiyle kıyaslarsak daha güzel ve modr görünüme kavuşmuş ellerinize sağlık güzel olmuş

sg_48 ' Alıntı:
Hayırlı olsun yeni sayfa görünümünüz. Eski halinde var olan mesajlarıma gönderilen cevapları göster kısmı forumu takip açısından çok güzeldi çünkü onlarca konu var ve arasından paylaşımda bulunulan konuyu bulmak bu yeni halinde biraz zor gibi görünüyor.

Merhaba ;

Yukarıda ortada " Okunmayan Konular / Cevaplananlar " bölümü aradığınız bölüm olabilir mi ?

Ben çok çok beğendim :)
Renkler falan çok uyumlu olmuş.
Hem daha sıcak, hem de şık bi hava katmış. :)
Emeğinize sağlık...
Hepimize hayırlı olsun

yeni tasarım güzel, ancak
renklerleri beğenmedim, koyu , mat ve kapalı olmuş.

Elinize sağlık Çok yorulmuşşunuz belli

Gözümüz eskisine çok alıştığı için biraz zorluk çekiyoruz sanırım.

Saygılarımla

eski tasarıma belki alıştık . yenisi bir değiik geldi.

puanlama sistemini çok tuttum ama neden 80 saat sınırlaması var, 1-2 puan verince limit doldu diyip puan vermeyi engelliyor.

Gerçekten çok güzel olmuş,özellikle yeni mesajlarda kırmızı bilgi damlacıkları harika bir konsept.Emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürler..

arama konusu biraz garip degil mi..
mesela %8 arıcam bana 8 ile ilgili bütün sonucları buluyor..
forumun yeni yüzüyle belki degisir dedim ama degismemis...
aramaya yazılan kelimenin ve rakamın net olarak aranıp bulunması cok daha yararlı olucak..
mesela vergi dairesi yazalım aramaya vergi dairesi dısında vergi kelimesini ayrı daire kelimesini ayrı arıyor sonuc olarak sayfalarca sonuc buluyor bu bazen can sıkıcı bir durum olabiliyor...