Fotoğraf Göndermek İsteyenlerin Dikkatine !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M_Schumacher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

M_Schumacher

Ziyaretçi
Merhaba,

1- http://imageshack.us/ Bu linke giriyorsunuz.

2- ''browse'' yazan yere tıklayarak Bilgisayarınızın içindeki fotoyu çift tıklayarak linkin içine atın.

3- Sonra ''host it'' butonuna basın

4- İşlem tamamlandıktan sonra en altta ''Direct to link'' kısmının yanındaki linki komple kopyalayıp, alo maliye yeni konu yada yanıtla kısmına girip, resim ekle
img ara imgarasına ilgili linki yapıştırıp gönderin...

Ynt: Fotoğraf Göndermek İsteyenlerin Dikkatine !!!

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz..

Kolay Gelsin

dediklerinizi aynen yapıyorum.

Please use clickable thumbnail codes (they save ImageShack's bandwidth):

Thumbnail for Websites
Thumbnail for forums (1)
Thumbnail for forums (2)
Link back to ImageShack or use the banners and buttons.

böyle diyor. ''direct to lınk'' her ebattaki resim için yazmıyor.fotoğrafları küçük gönderebiliyorum.o zaman ne yapmalıyım.

fotonun üstüne tıklayıp büyütebilsiniz

internetteki o küçük,üzerine tıklayınca büyüyen resimlerden bahsetmiyorum.bilgisayarımdaki kayıtlı resimlerden bahsediyorum.

hımm..onu bilmiorum..
o zaman sorry ::)

Fotoğrafları bilgisayarınızdan seçtikten sonra bi alt satıra mail adresinizi yazınız, onun altındaki kutuyu işaretleyiniz ve

resize image? 100x75 (avatar) 150x112 (thumbnail) 320x240 (for websites and email) 640x480 (for message boards) 800x600 (15-inch monitor) 1024x768 (17-inch monitor) 1280x1024 (19-inch monitor) 1600x1200 (21-inch monitor) optimize without resizing

seçeneklerinden birini seçerek yüklediğiniz fotonun istediğiniz boyutta yüklenmesini sağlamış olursunuz.

Kolay gelsin.

Oraya kadar tamam.host it butonuna bastıktan sonra, nereyi kopyalayacam.direct to lınk çıkmıyor.

Thumbnail for Websites
Thumbnail for forums (1)
Thumbnail for forums (2)
Link back to ImageShack or use the banners and buttons.bunlar çıkıyor.

Tamam onlar çıkar.Onların hemen altında yüklediğin resimin ufak hali ve sağında ve solunda reklam resimleri çıkar.İşte onların altında da yine 4 satır halinde linkler vardır.Bunlar ;

Hotlink for forums (1)
Hotlink for forums (2)
Hotlink for Websites
Show image to friends
Direct link to image

İşte bu en alttaki senin istediğin linktir.Umarım bu sefer olmuştur.alttaki linkleri göremiyorsan zaten o zaman sayfada yada siteden yada yüklediğin resimden kaynaklanan bir sorun vardır derim.Ok.kolay gelsin.