Evet yine aylardan aralık Defter tastik zamanı
Yine müşterilerle kapışmalar bilmem kim şu kadara yapıyormuş lafları
Noter kaç para tutuyorki falan
Bütün bunları yaşayacağız tekrardan.
Muhasebe ücretini tahsil etmek bile zorken üstüne defter tastikleri almaya çalışmak
Sizde eminim benim gibi listenizi yaptınız kağıt üstünde iyi herşey gözüküyor tabi
Ama aralık sonunda evdeki hesap çarşıya uymuyor nedense.
90 larda yanında çalıştığımız meslek mensupları defter tastik zamanında evlerini değiştirirdi araba falan alırlardı .Başkatibe memurlara hediyeler alırdık.bütün yılın kırtasiye ihtiyacı alınırdı işyerindeki bütün eksiklikleri tadilatları yaptırırdık.Aralık sonunda yarım maaş bazen tam maaş ikramiye alırdık .
Şimdi acaba diyorum aralık sonunda noteri ve matbaayı ödeyebilecek tahsilatı yapabilecekmiyiz.
Her şeye rağmen Aralık ayı defter tastik zamanı herkes için hayırlı olsun .
Yine müşterilerle kapışmalar bilmem kim şu kadara yapıyormuş lafları
Noter kaç para tutuyorki falan
Bütün bunları yaşayacağız tekrardan.
Muhasebe ücretini tahsil etmek bile zorken üstüne defter tastikleri almaya çalışmak
Sizde eminim benim gibi listenizi yaptınız kağıt üstünde iyi herşey gözüküyor tabi
Ama aralık sonunda evdeki hesap çarşıya uymuyor nedense.
90 larda yanında çalıştığımız meslek mensupları defter tastik zamanında evlerini değiştirirdi araba falan alırlardı .Başkatibe memurlara hediyeler alırdık.bütün yılın kırtasiye ihtiyacı alınırdı işyerindeki bütün eksiklikleri tadilatları yaptırırdık.Aralık sonunda yarım maaş bazen tam maaş ikramiye alırdık .
Şimdi acaba diyorum aralık sonunda noteri ve matbaayı ödeyebilecek tahsilatı yapabilecekmiyiz.
Her şeye rağmen Aralık ayı defter tastik zamanı herkes için hayırlı olsun .