Ynt: Gelsin şu 2 eylül
bence 5 eylülden önce açıklanmaz arkadaşlar
bence 5 eylülden önce açıklanmaz arkadaşlar
taşkın06 ' Alıntı:tabiki beklemek gerçekten çok ama çok zor. hele şu ağustos ayında havalar sıcak, beyannameler ayrı bir dert, ramazan ayı mağlum bayram telaşı birde sınav sonucunu beklemek işkence gibidir. ama fazla sıkmayın kendinizi 2 eylüle bir şey kalmadı emin olun sınavı kazandığınızda hiçbirşye değişmiyor hatta kendinizi boşlukta hissediyorsunuz çünkü artık ne ders çalışma kalıyor nede sınav stresi herşey bitiyor anlayacağınız sadece kazandığınızı öğrendiğiniz anda haklı olarak seviniyorsunuz hepsi o. umarım herkesi n gönlüne göre olur.![]()
Evet beklemek çok sıkıcı, bizde 2 eylül öncesi ufak bi tatille kafamızı dağıtmaya çalışcaz,sizde zehir etmeyin bayramı kendinize,güzel düşünelim güzel olsun...TUBİŞ ' Alıntı:çok sıkıldım beklemekten gün geçmiyo ya zaman durmuş sanki
Der_Ay ' Alıntı:Evet beklemek çok sıkıcı, bizde 2 eylül öncesi ufak bi tatille kafamızı dağıtmaya çalışcaz,sizde zehir etmeyin bayramı kendinize,güzel düşünelim güzel olsun...TUBİŞ ' Alıntı:çok sıkıldım beklemekten gün geçmiyo ya zaman durmuş sanki
TUBİŞ ' Alıntı:Der_Ay ' Alıntı:Evet beklemek çok sıkıcı, bizde 2 eylül öncesi ufak bi tatille kafamızı dağıtmaya çalışcaz,sizde zehir etmeyin bayramı kendinize,güzel düşünelim güzel olsun...TUBİŞ ' Alıntı:çok sıkıldım beklemekten gün geçmiyo ya zaman durmuş sanki
iyi tatiller ne güzel benim yerimede yapın(
trattataa ' Alıntı:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18552970.asp
bayram tatili 9 güne çıktı
ben 7 eylül diyorum
TAHMİN ETMİŞTİM ZATEN BÖLE OLACAĞINI.
TUBİŞ ' Alıntı:taşkın06 ' Alıntı:tabiki beklemek gerçekten çok ama çok zor. hele şu ağustos ayında havalar sıcak, beyannameler ayrı bir dert, ramazan ayı mağlum bayram telaşı birde sınav sonucunu beklemek işkence gibidir. ama fazla sıkmayın kendinizi 2 eylüle bir şey kalmadı emin olun sınavı kazandığınızda hiçbirşye değişmiyor hatta kendinizi boşlukta hissediyorsunuz çünkü artık ne ders çalışma kalıyor nede sınav stresi herşey bitiyor anlayacağınız sadece kazandığınızı öğrendiğiniz anda haklı olarak seviniyorsunuz hepsi o. umarım herkesi n gönlüne göre olur.![]()
açıkcası belgeyi alayım sonucunu hiç düşünmüyorum.yapacak hiç bişe kalmasın hiç sorun değil yeterki alim.o kadar emek var geriye dönüp baktığımda onları çöpe atmak istemiyorum.belgeyi alınca ne güzel işte ders çalışma stresinden kurtulcam zamanımı derse ayırmıcam.6 yaşında bi girdik okula hala ders çalışıyorum yaş 30 bence yeter yani birazda boşlukta olayım süper
vallaha tubiş çok haklısın ya böle boş boş kaygısız tasasız yaşayalım biraaz yeterrrrrrrrrrrrrrr....
TUBİŞ ' Alıntı:trattataa ' Alıntı:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18552970.asp
bayram tatili 9 güne çıktı
ben 7 eylül diyorum
TAHMİN ETMİŞTİM ZATEN BÖLE OLACAĞINI.
ama arkadaşlar bence MEŞHUR YÜCEL BEYİ ARARSAK BAYRAMDAN ÖNCE ACIKLANIR GİBİ....
taşkın06 ' Alıntı:hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum. başarılı olanlara ankara odası mesaj çekmiş. 2 eylülü beklemeye gerek kalmadı demekki tesmerde ilerleme var..
yay_fat ' Alıntı:evet bugün çekti.banada geldi mesajumarım herkes şu sınav derdinden kurtulmuş olur