Gelsin şu 2 eylül

Ynt: Gelsin şu 2 eylül

çok sıkıldım beklemekten gün geçmiyo ya zaman durmuş sanki

tabiki beklemek gerçekten çok ama çok zor. hele şu ağustos ayında havalar sıcak, beyannameler ayrı bir dert, ramazan ayı mağlum bayram telaşı birde sınav sonucunu beklemek işkence gibidir. ama fazla sıkmayın kendinizi 2 eylüle bir şey kalmadı emin olun sınavı kazandığınızda hiçbirşye değişmiyor hatta kendinizi boşlukta hissediyorsunuz çünkü artık ne ders çalışma kalıyor nede sınav stresi herşey bitiyor anlayacağınız sadece kazandığınızı öğrendiğiniz anda haklı olarak seviniyorsunuz hepsi o. umarım herkesi n gönlüne göre olur. ;)

taşkın06 ' Alıntı:
tabiki beklemek gerçekten çok ama çok zor. hele şu ağustos ayında havalar sıcak, beyannameler ayrı bir dert, ramazan ayı mağlum bayram telaşı birde sınav sonucunu beklemek işkence gibidir. ama fazla sıkmayın kendinizi 2 eylüle bir şey kalmadı emin olun sınavı kazandığınızda hiçbirşye değişmiyor hatta kendinizi boşlukta hissediyorsunuz çünkü artık ne ders çalışma kalıyor nede sınav stresi herşey bitiyor anlayacağınız sadece kazandığınızı öğrendiğiniz anda haklı olarak seviniyorsunuz hepsi o. umarım herkesi n gönlüne göre olur. ;)

açıkcası belgeyi alayım sonucunu hiç düşünmüyorum.yapacak hiç bişe kalmasın hiç sorun değil yeterki alim.o kadar emek var geriye dönüp baktığımda onları çöpe atmak istemiyorum.belgeyi alınca ne güzel işte ders çalışma stresinden kurtulcam zamanımı derse ayırmıcam.6 yaşında bi girdik okula hala ders çalışıyorum yaş 30 bence yeter yani birazda boşlukta olayım süper

TUBİŞ ' Alıntı:
Evet beklemek çok sıkıcı, bizde 2 eylül öncesi ufak bi tatille kafamızı dağıtmaya çalışcaz,sizde zehir etmeyin bayramı kendinize,güzel düşünelim güzel olsun...

Der_Ay ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:
Evet beklemek çok sıkıcı, bizde 2 eylül öncesi ufak bi tatille kafamızı dağıtmaya çalışcaz,sizde zehir etmeyin bayramı kendinize,güzel düşünelim güzel olsun...

iyi tatiller ne güzel benim yerimede yapın:((

TUBİŞ ' Alıntı:
Der_Ay ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:

iyi tatiller ne güzel benim yerimede yapın:((

Teşekkür ederim, yalnız karamsarlığa kapılmayın lütfen.Öyleki hiçbir emek karşılıksız kalmaz; uykusuz geçen günlerinizin,arkadaşlarınızdan,sevdiklerinizden, herşeyden önemlisi kendinizden çalıdığınız zamanın, harcadığınız çaba ve verdiğiniz emeğin, size başarı ve mutluluk olarak dönmesini dilerim...

TUBİŞ ' Alıntı:
taşkın06 ' Alıntı:

açıkcası belgeyi alayım sonucunu hiç düşünmüyorum.yapacak hiç bişe kalmasın hiç sorun değil yeterki alim.o kadar emek var geriye dönüp baktığımda onları çöpe atmak istemiyorum.belgeyi alınca ne güzel işte ders çalışma stresinden kurtulcam zamanımı derse ayırmıcam.6 yaşında bi girdik okula hala ders çalışıyorum yaş 30 bence yeter yani birazda boşlukta olayım süper

vallaha tubiş çok haklısın ya böle boş boş kaygısız tasasız yaşayalım biraaz yeterrrrrrrrrrrrrrr....

arkadaslar ben cok stres yaptım son hakkım son tek dersım sonucu beklemek o kadar zor kı gelsın hangı tarıh gelecekse de cabuk gelsın of of.

2 eylül biraz zora girdi artık 9 gün olunca tatil. ama tesmer sitesinde hala bi değişiklik yapmadı 5 eylül olarak düzeltebilirler yada düzeltmezler gerek duymazlar ama 2 eylül olması zor artık.

Arkadaşlar bence 2 eylülde açıklarlar sınavı kimse telaşa mahal vermesin. Ben maliyetten girdim onu bekliyorum , ve sanırım geçemeyeceğim.

Bence de 2 Eylül günü açıklanır.Denetim ve temel hukuktan sınavlara katıldım. Belge almaya hak kazananlar oda başkanları tarafından arefe günü aranır diye düşünüyorum.

Geçen sınavda 5 dersten girip beşini de geçip, 2 dersin sınavlarına katılmamıştım. Oda başkanı sınavlar açıklanmadan 2 gün önce telefonla aramıştı. Bu arada normalde tüm dersleri geçenler aranıyormuş; beni aramasındaki sebep diğer o iki dersten sınavlara niçin katılmadığımı öğrenmek içinmiş.:)

hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum. başarılı olanlara ankara odası mesaj çekmiş. 2 eylülü beklemeye gerek kalmadı demekki tesmerde ilerleme var..

taşkın06 ' Alıntı:
hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum. başarılı olanlara ankara odası mesaj çekmiş. 2 eylülü beklemeye gerek kalmadı demekki tesmerde ilerleme var..

bugün mü çekmiş????

evet bugün çekti.banada geldi mesaj :) umarım herkes şu sınav derdinden kurtulmuş olur

yay_fat ' Alıntı:
evet bugün çekti.banada geldi mesaj :) umarım herkes şu sınav derdinden kurtulmuş olur

nasıl ya ankara odası açıklamaya başladımı şimdi sizede mesaj geldiğine göre tebrik ederim darısı bizlerin başına hadi ist bizide ara