Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

gsimge ' Alıntı:
SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu

iki smmm olmuş arkadaşım biri 3 yıldır diğeri 2 yıldır smmm

ikisininde bürosu var

biri şuan aöf den veterinerlik okuyor dikey geçiş ile veteriner olup bu meslekten kaçmak istiyor

diğeri ise ne olmak istediğine karar veremedi daha ama en kısa sürede tüymeyi düşünüyor

smmm olmak yada olmamak
olana da dert olamayana da
işte bütün mesele bu

gsimge ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:

:D:D vallahi sonumuzu hiç iyi görmüyorum birde apışıp kalmasak bari sonuçları görünce :D:D bir bakıyomuşum 1 tane dersten geçmişim ver elini bakırköy bilemedin boğaz köprüsü yeni ışıklandırma da yapmışlar şimdi tam atlanıcak gibi duruyo yani :D:D

yok yaaaa ben içimdekini atamadan duramam :D:D kalsamda yakarım burayı geçsemde yaniii gitmem vallahi kazanamazsam zaten gitmem kazanırsamda gitmem notlarımı paylaşıyorum yardımcı olmaya çalışırım yaniiii
ilk giriş daha benim gelen olur gibi bir kaç ders :D:D hazırladım ben kendimi 7/0 olayına :D
deme öyle deme :D bi sessizlik oluo sonuçlar açıklanınca.böyle bıdır bıdır konuşanlar kalmıo.geçen sınav kalabalık bi grup vardı.kazanan kapadı forumu gitti.bi gariban arkadaşla başbaşa kaldık konuşan.eveeet dedik bu yılın aptalları biziz :D oysaki kazanamayıp donakalan köşede yazışmaları okuyanlar varmış. :)

alev34 ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:

:D:D vallahi sonumuzu hiç iyi görmüyorum birde apışıp kalmasak bari sonuçları görünce :D:D bir bakıyomuşum 1 tane dersten geçmişim ver elini bakırköy bilemedin boğaz köprüsü yeni ışıklandırma da yapmışlar şimdi tam atlanıcak gibi duruyo yani :D:D

yok yaaaa ben içimdekini atamadan duramam :D:D kalsamda yakarım burayı geçsemde yaniii gitmem vallahi kazanamazsam zaten gitmem kazanırsamda gitmem notlarımı paylaşıyorum yardımcı olmaya çalışırım yaniiii
ilk giriş daha benim gelen olur gibi bir kaç ders :D:D hazırladım ben kendimi 7/0 olayına :D
deme öyle deme :D bi sessizlik oluo sonuçlar açıklanınca.böyle bıdır bıdır konuşanlar kalmıo.geçen sınav kalabalık bi grup vardı.kazanan kapadı forumu gitti.bi gariban arkadaşla başbaşa kaldık konuşan.eveeet dedik bu yılın aptalları biziz :D oysaki kazanamayıp donakalan köşede yazışmaları okuyanlar varmış. :)

isterlerse geçersin istemezlerse zor buna alışmak lazım kardeş

montecarlo ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:

ikisininde bürosu var

biri şuan aöf den veterinerlik okuyor dikey geçiş ile veteriner olup bu meslekten kaçmak istiyor

diğeri ise ne olmak istediğine karar veremedi daha ama en kısa sürede tüymeyi düşünüyor

smmm olmak yada olmamak
işte bütün mesele bu

montecarlo ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:

ikisininde bürosu var

smmm olmak yada olmamak
işte bütün mesele bu

bende buldum zaten tüymenin yolunu zengin koca bulcam evimin hanımı çocuklarımın anası olcam :D ve kurtulcam sabah programları izleyip altın günlerine gidicem indirimleri takip edicem :D:D

alev34 ' Alıntı:
montecarlo ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:

ikisininde bürosu var

smmm olmak yada olmamak
işte bütün mesele bu

bende buldum zaten tüymenin yolunu zengin koca bulcam evimin hanımı çocuklarımın anası olcam :D ve kurtulcam sabah programları izleyip altın günlerine gidicem indirimleri takip edicem :D:D

nayır nolamaz senin hedeflerin var evkadını olamazsın daha önünde YMM'lik var genç yaşta YMM olan kervanına katılmalısın

:)

alev34 ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
Bugün boşuna beklemeyin
bana göre 6.hssim ç.badan önce olmaz diyo

artık millet zaten gördüğün üzer coştu :D:D sonuç falan bir yana dursun akıl kalmadı hiçbirimizde şükür :D

millet deliye muhtaç biz akıllıyo işte böle çıkarın içinizdeki bastırılmış güdülrinizi kah şarkıyla kah fıkrayla boşaltın içinizi

kader utansın ah utansın
bizi bizden çalan kader utansın

dimi dimii :D:D 34 yaşında yeminli olmakk vaaawwwwww fenaaa düşünmesi bile güzel beeee

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
Bugün boşuna beklemeyin
bana göre 6.hssim ç.badan önce olmaz diyo

artık millet zaten gördüğün üzer coştu :D:D sonuç falan bir yana dursun akıl kalmadı hiçbirimizde şükür :D

millet deliye muhtaç biz akıllıyo işte böle çıkarın içinizdeki bastırılmış güdülrinizi kah şarkıyla kah fıkrayla boşaltın içinizi

kader utansın ah utansın
bizi bizden çalan kader utansın

muhasebeci olmak akıl işi değil ki zaten :D bence biz burda mesleğe hazırlığın bi bölümünü geçiyoruz.yavaş yavaş delirip olup vatana millete hayırlı muhasebeci olacağız

montecarlo ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
montecarlo ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:

ikisininde bürosu var

smmm olmak yada olmamak
işte bütün mesele bu

nayır nolamaz senin hedeflerin var evkadını olamazsın daha önünde YMM'lik var genç yaşta YMM olan kervanına katılmalısın

:)

ymm mi yok kalsın smmm olunca nolcak diyo patronum ama unutuyo smmm olmasaydı olduğu konuma kuş tutsa gelemezdi

cümleye bakın delirip olup :D Allah beni kahretmesin

olay bugün kopacaksa en erken 15,30 da kopar genel olarak bu zaman diliminde aramalar oluyor sabırlı olun arkadaşlar ;)
herkes ilkden gününü ziyan etmesin;
kimi ba bs göndersin :D
kimi zengin koca bulsun :D
kimi erkenden tüymenin yolunu bulsun :D
kimimizde bekleye dursun :D

valla ben takmıyorum benim şimdi bütün derdim balıkların

29 ocak günü sabah 7 lepistes yavrum oldu şimdi yavrulukda bir tane daha var ama o ne zaman doğuracak kaç tane doğuracak derdindeyim :)

montecarlo ' Alıntı:

29 ocak günü sabah 7 lepistes yavrum oldu şimdi yavrulukda bir tane daha var ama o ne zaman doğuracak kaç tane doğuracak derdindeyim :)

saf türse talibim :)

gsimge ' Alıntı:
montecarlo ' Alıntı:

yok bunlar akıllı :D

valla bende bilmiyorum safkan mı yoksa başka bişe mi daha yeni başladım lepistes bakımına

montecarlo ' Alıntı:

benimde betam var dı balıkların en asili öldü 2 gün hıçkıra hıçkıra ağladım ölüsünü evden eşim çıkardı eve öyle girdim :'( :'( :'( tesmer beni bu kadar ağlatamadı ::)

aramalar ismimizin baş harfine göremi soyismimizin baş harfine göremi yapılıyo ??

montecarlo ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:
montecarlo ' Alıntı:

yok bunlar akıllı :D

valla bende bilmiyorum safkan mı yoksa başka bişe mi daha yeni başladım lepistes bakımına

balıkçıdan aldıysan saf değildir.hobiciler saf satıyor

denetimzede ' Alıntı:
montecarlo ' Alıntı:

benimde betam var dı balıkların en asili öldü 2 gün hıçkıra hıçkıra ağladım ölüsünü evden eşim çıkardı eve öyle girdim :'( :'( :'( tesmer beni bu kadar ağlatamadı ::)

benimde öyle bir ağlamam olmuştu 99 depreminde muhabbetim stresden ölmüştü.
kendime uzun zaman gelememiştim