gsimge ' Alıntı:SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu
gsimge ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu
vallahi sonumuzu hiç iyi görmüyorum birde apışıp kalmasak bari sonuçları görünce
bir bakıyomuşum 1 tane dersten geçmişim ver elini bakırköy bilemedin boğaz köprüsü yeni ışıklandırma da yapmışlar şimdi tam atlanıcak gibi duruyo yani
![]()
yok yaaaa ben içimdekini atamadan duramamkalsamda yakarım burayı geçsemde yaniii gitmem vallahi kazanamazsam zaten gitmem kazanırsamda gitmem notlarımı paylaşıyorum yardımcı olmaya çalışırım yaniiii
ilk giriş daha benim gelen olur gibi bir kaç dershazırladım ben kendimi 7/0 olayına
deme öyle demebi sessizlik oluo sonuçlar açıklanınca.böyle bıdır bıdır konuşanlar kalmıo.geçen sınav kalabalık bi grup vardı.kazanan kapadı forumu gitti.bi gariban arkadaşla başbaşa kaldık konuşan.eveeet dedik bu yılın aptalları biziz
oysaki kazanamayıp donakalan köşede yazışmaları okuyanlar varmış.
![]()
alev34 ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu
vallahi sonumuzu hiç iyi görmüyorum birde apışıp kalmasak bari sonuçları görünce
bir bakıyomuşum 1 tane dersten geçmişim ver elini bakırköy bilemedin boğaz köprüsü yeni ışıklandırma da yapmışlar şimdi tam atlanıcak gibi duruyo yani
![]()
yok yaaaa ben içimdekini atamadan duramamkalsamda yakarım burayı geçsemde yaniii gitmem vallahi kazanamazsam zaten gitmem kazanırsamda gitmem notlarımı paylaşıyorum yardımcı olmaya çalışırım yaniiii
ilk giriş daha benim gelen olur gibi bir kaç dershazırladım ben kendimi 7/0 olayına
deme öyle demebi sessizlik oluo sonuçlar açıklanınca.böyle bıdır bıdır konuşanlar kalmıo.geçen sınav kalabalık bi grup vardı.kazanan kapadı forumu gitti.bi gariban arkadaşla başbaşa kaldık konuşan.eveeet dedik bu yılın aptalları biziz
oysaki kazanamayıp donakalan köşede yazışmaları okuyanlar varmış.
![]()
montecarlo ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu
iki smmm olmuş arkadaşım biri 3 yıldır diğeri 2 yıldır smmm
ikisininde bürosu var
biri şuan aöf den veterinerlik okuyor dikey geçiş ile veteriner olup bu meslekten kaçmak istiyor
diğeri ise ne olmak istediğine karar veremedi daha ama en kısa sürede tüymeyi düşünüyor
smmm olmak yada olmamak
olana da dert olamayana da
işte bütün mesele bu
montecarlo ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu
ikisininde bürosu var
biri şuan aöf den veterinerlik okuyor dikey geçiş ile veteriner olup bu meslekten kaçmak istiyor
diğeri ise ne olmak istediğine karar veremedi daha ama en kısa sürede tüymeyi düşünüyor
smmm olmak yada olmamak
işte bütün mesele bu
alev34 ' Alıntı:montecarlo ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu
ikisininde bürosu var
smmm olmak yada olmamak
işte bütün mesele bu
bende buldum zaten tüymenin yolunu zengin koca bulcam evimin hanımı çocuklarımın anası olcamve kurtulcam sabah programları izleyip altın günlerine gidicem indirimleri takip edicem
![]()
alev34 ' Alıntı:tembell ' Alıntı:Bugün boşuna beklemeyin
bana göre 6.hssim ç.badan önce olmaz diyo
artık millet zaten gördüğün üzer coştusonuç falan bir yana dursun akıl kalmadı hiçbirimizde şükür
![]()
denetimzede ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:tembell ' Alıntı:Bugün boşuna beklemeyin
bana göre 6.hssim ç.badan önce olmaz diyo
artık millet zaten gördüğün üzer coştusonuç falan bir yana dursun akıl kalmadı hiçbirimizde şükür
![]()
millet deliye muhtaç biz akıllıyo işte böle çıkarın içinizdeki bastırılmış güdülrinizi kah şarkıyla kah fıkrayla boşaltın içinizi
kader utansın ah utansın
bizi bizden çalan kader utansın
montecarlo ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:montecarlo ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu
ikisininde bürosu var
smmm olmak yada olmamak
işte bütün mesele bu
bende buldum zaten tüymenin yolunu zengin koca bulcam evimin hanımı çocuklarımın anası olcamve kurtulcam sabah programları izleyip altın günlerine gidicem indirimleri takip edicem
![]()
nayır nolamaz senin hedeflerin var evkadını olamazsın daha önünde YMM'lik var genç yaşta YMM olan kervanına katılmalısın
![]()
montecarlo ' Alıntı:valla ben takmıyorum benim şimdi bütün derdim balıkların
29 ocak günü sabah 7 lepistes yavrum oldu şimdi yavrulukda bir tane daha var ama o ne zaman doğuracak kaç tane doğuracak derdindeyim![]()
gsimge ' Alıntı:montecarlo ' Alıntı:valla ben takmıyorum benim şimdi bütün derdim balıkların
29 ocak günü sabah 7 lepistes yavrum oldu şimdi yavrulukda bir tane daha var ama o ne zaman doğuracak kaç tane doğuracak derdindeyim![]()
saf türse talibim![]()
montecarlo ' Alıntı:valla ben takmıyorum benim şimdi bütün derdim balıkların
montecarlo ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:montecarlo ' Alıntı:valla ben takmıyorum benim şimdi bütün derdim balıkların
saf türse talibim![]()
yok bunlar akıllı
valla bende bilmiyorum safkan mı yoksa başka bişe mi daha yeni başladım lepistes bakımına
denetimzede ' Alıntı:montecarlo ' Alıntı:valla ben takmıyorum benim şimdi bütün derdim balıkların
benimde betam var dı balıkların en asili öldü 2 gün hıçkıra hıçkıra ağladım ölüsünü evden eşim çıkardı eve öyle girdim :'( :'( :'( tesmer beni bu kadar ağlatamadı :![]()