Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

YS de ayni temel gibi oldu eskiden kimse tanımazdı şimdi Türkiyenin her köşesinden tanınıyor

biraz gülelim isterseniz

Temel İtalya''da Fiat fabrikasında çalışan bir işçi... Dönemin Sovyet lideri Kru...sçev resmi bir ziyaret için İtalya''ya gelmiş. Programda Fiat tesisleri de var.
Fabrikanın tezgâhları arasında dolaşırken Temel''e rastlamış. Herkesin gözü önünde ''''Vay Temel...'''' diye sarılıp kucaklaşmış. Orada ayaküstü sohbet etmişler.
Tüm protokol bu dostluktan şaşkın... Konuk gittikten sonra patron Temel''i çağırıp, Krusçev''i nereden tanıdığını sormuş. Temel ''Hiiç'' demiş. ''''Ben eskiden komünisttim.. . 1 Mayıs kutlamaları için parti beni Moskova''ya göndermişti. Orada tanışmıştım.''''
Olay unutulmuş.. Üç beş ay sonra bu kez Amerika başkanı Nixon gelmiş İtalya''ya. Yine aynı program ve fabrika ziyareti. Tezgahların arasında ''''Vay Temel.Vay Nixon.'''' muhabbeti...
İyice meraklanan patron ziyaretten sonra Temel''i yine çağırtmış. Soru da cevap da aynı; ''''Bir ara Amerika''ya göç etmeye kalkıştım. New York''ta başım polisle belaya girdi. Bu Nixon o zaman çiçeği burnunda bir avukattı. Beni o savunmuştu..''''

Olay bu kadarla kalsa iyi. İki ay sonra Fransa başkanı De Gaulle ziyaretinde de aynı manzara yaşanınca Patron Agnelli derin bunalımlara girmiş. Kendisini tanıyan yok. Yanında çalışan Temel''in uluslararası çevresi var.
-De Gaulle''ü nereden tanıyorsun?
-Nazilere karşı Paris''te yeraltı savaşı yapıyorduk... Özel kuryesiydim.

-Sen herkesi tanır mısın?
-Evet, hemen hemen... Patron iyice hırslanmış.
-Neredeyse Papa da arkadaşım diyeceksin.
Temel gülmüş. ''''Tabii. Yakın arkadaşımdır.''''
Çıldırma noktasına gelen Agnelli haykırmış :
-İspatla... İspatlayamazsan kovarım...
Temel :
-Tamam, bu pazar ayininde Vatikan meydanında olun. Papa balkondan halkı takdis ederken ben yanında olacağım.
Patron pazar''ı iple çekmiş. Vatikan''da Papayı bekleyen kalabalığın arasına karışıp beklemeye başlamış. Bir süre sonra Papa balkona çıkmış. Yanında Temel... Kalabalığa bakıp, patronunu bulmaya çalışıyor. O sırada bir kargaşa olmuş. Biri bayılmış..
Temel bayılanın kendi patronu olduğunu görünce Papaya ''''Bana müsaade'' deyip meydana koşmuş. Agnelli yerde yatıyor.. Bir iki kişi de ayıltmaya çalışıyor.

Temel çevresindekilere, ''''Bu benim patronumdur; ne oldu?'''' diye sorunca biri cevap vermiş :

- Siz Papa ile balkona çıktığınızda bunun önünde iki Japon turist vardı. Japonlardan biri senin patronuna dönüp, ''Şu sağdaki bizim Temel, ama yanındaki kim?'' diye sorunca seninki düşüp bayıldı

Ba-Bs formlarını vermem gerekiyor ebayenname çalışmıyor. Sınav sonuçlarından ses seda yok. Ne biçim bi gün bu yav. :-\

ayyuk ' Alıntı:
Elinde telefon beklersin her çalan telefonda evet o diyerek büyük heyacanla açarsın
ama yine o değildir yüzün düşer kalbin paramparça olur yok yok sevgili değil bildiğin tesmeri bekliyorum yahu :D
yaktıııııııııııı beniiiiiiii :D

yahu siz konutukça benim aklıma hep birer birer şrkı sözü geliyo ya
sanada filozof ferdi abeymizden yaktı beni tesmleri armağan ediyorum

Yaktı beni yaktı beni yaktı beni yaktı beni

sınav sonuçları oldu yürek yarası
Bu tesmer macerası yaktı beni
Noldu allahım noldu arayıp beni buldu
O da senin kulundu yaktı beni

oztemiz80 ' Alıntı:
Ba-Bs formlarını vermem gerekiyor ebayenname çalışmıyor. Sınav sonuçlarından ses seda yok. Ne biçim bi gün bu yav. :-\
boşver ba bs yii şimdiii sonuçlar önemli :D:D

alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
Elinde telefon beklersin her çalan telefonda evet o diyerek büyük heyacanla açarsın
ama yine o değildir yüzün düşer kalbin paramparça olur yok yok sevgili değil bildiğin tesmeri bekliyorum yahu :D

telefonun başında çağresiz bekliyorum bekliyorum ama çalmayacak biliyorum :D:D:D
sevgilim yok aramaz tesmer aramaz ben napııyımm :D

belkide şarjı bitti ya da biz bittik ara bizi tesmer :D

denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

:) güzeldi

ys için de elaları elalarını Allah versin be... gönderirmisin tabi istek alıyorsan

denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

üzülme mukaddes üzülme öyle deme öyle deme açıklanır :D:D (fatmagülden replikler )

alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

Yok canım o kadar da değil 40*1000 Tl = 40.000 TL ceza.

:D:D çokmuş beee daha o kadar param bile yok benim :D:D

He işte benimde yok, o yüzden göndermem gerekiyor. Ama bir türlü çalışmıyor Allahın cezası site. :-[ :-[

alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

o kadar paeran yokmu tesmere taksit taksit verdiğimiz harçları topla

haydi tesmer haydi tesmer haydii tam zamanı tam zamanıı şimdiiiiii oleyyyyyyyy oolllllleyyyyyyyyyyy oooolllleyyyyyyy
geliyor geliyor yusuf sürmen geliyooo :D:D

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

o kadar paeran yokmu tesmere taksit taksit verdiğimiz harçları topla

yokk be ablacım ne arar o kadar para :D:D 24 yaşında insanda

alev34 ' Alıntı:
haydi tesmer haydi tesmer haydii tam zamanı tam zamanıı şimdiiiiii oleyyyyyyyy oolllllleyyyyyyyyyyy oooolllleyyyyyyy

haydi tempooo hep birlikte :d:d

oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

haydi tempooo hep birlikte :d:d

haydilililili yar haydilili yarrrr....yüzüm düştü sayende içim sıkıntıyla doldu haydililililili yarrrr

Bugün boşuna beklemeyin
bana göre 6.hssim ç.badan önce olmaz diyo

tembell ' Alıntı:
Bugün boşuna beklemeyin
bana göre 6.hssim ç.badan önce olmaz diyo

artık millet zaten gördüğün üzer coştu :D:D sonuç falan bir yana dursun akıl kalmadı hiçbirimizde şükür :D

gsimge ' Alıntı:
SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu

:D:D vallahi sonumuzu hiç iyi görmüyorum birde apışıp kalmasak bari sonuçları görünce :D:D bir bakıyomuşum 1 tane dersten geçmişim ver elini bakırköy bilemedin boğaz köprüsü yeni ışıklandırma da yapmışlar şimdi tam atlanıcak gibi duruyo yani :D:D

alev34 ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:
SMMM olmak yada olmamak işte bütün mesela bu

:D:D vallahi sonumuzu hiç iyi görmüyorum birde apışıp kalmasak bari sonuçları görünce :D:D bir bakıyomuşum 1 tane dersten geçmişim ver elini bakırköy bilemedin boğaz köprüsü yeni ışıklandırma da yapmışlar şimdi tam atlanıcak gibi duruyo yani :D:D

deme öyle deme :D bi sessizlik oluo sonuçlar açıklanınca.böyle bıdır bıdır konuşanlar kalmıo.geçen sınav kalabalık bi grup vardı.kazanan kapadı forumu gitti.bi gariban arkadaşla başbaşa kaldık konuşan.eveeet dedik bu yılın aptalları biziz :D oysaki kazanamayıp donakalan köşede yazışmaları okuyanlar varmış. :)