Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

alev34 ' Alıntı:
arkadaşlar günün ilk bombası benden yusuf sürmen'e mail atmıştım cevabı gelmiş değerlendirmeleriniz bittimi diye falan yazmıştım gelen cevap böyle ....

Biz değerlendirmemizi yaptık , kağıtlarınızı ve cevap anahtarını
28.12.2010 tarihinde TESMER'e .Umarım yakında
açıklanır.Başarılar dilerim.

bu cevabı sana yusuf sürmen bey mi verdi

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
arkadaşlar günün ilk bombası benden yusuf sürmen'e mail atmıştım cevabı gelmiş değerlendirmeleriniz bittimi diye falan yazmıştım gelen cevap böyle ....

Biz değerlendirmemizi yaptık , kağıtlarınızı ve cevap anahtarını
28.12.2010 tarihinde TESMER'e .Umarım yakında
açıklanır.Başarılar dilerim.

bu cevabı sana yusuf sürmen bey mi verdi

aynen öyle ben mail attım hocam değerlendirmeleriniz bittimi diye o yazmış

oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
yaaa şimdi dikkatimi çekti 28.12.2010 da nasıl teslim edebiliyo bu adamlar bu sonuçları cevap anahtarlarını bu kadar kısa sürede teslim etmeleri biraz tuhaf geldi yaaa naptılar herkese 15-20 verip bıraktılarmı acaba yaaa

28,12 de teslim ediliyorsa sonuçlar biz bu saate kadar kimin keyfini bekliyoruz bende bunu merak ediyorum

diğer derslerin değerlendirmelerininde bitmesi gerekiyomuş ama çok fena bir durum bu 5 aralıkta sınava gir 28 inde bitirsinler okumaları o kadar kağıdı biraz tuhaf değilmi yaaa naptılar adamlar anlamadım kiii ben herkese 10 -20 verdiler bitti gitti o zaman

Belki 50-60 vermişlerdir :)

Nickimin polyanna olarak değiştirilmesini....

sabah sabah iyi güldüm..inşallah ya biz geçelimde sen polyanna ol :) hatta hepimiz polyannayız :D

50-60 verdi geçti ya da 5 10 verdi geçti ikisnden biri inşallah geçmişizdir ne diyelim,çünkü bu kadar kısa sürede onca kağıt okunamaz.

Alev hn bari onu sordunuz şu başarı oranınıda bir sorsaydınız, hayde topluca ağlama duvarına ulen 28,12,2010 da okumalar bitmişmi, aslında okumalar değil biz bittik beaaa ne olacak vermiştir cevap anahtarını asistanlarına gözlerinin yaşlarına bakmayın,tiz vurun kellelerini gazanız mübarek ola demiştir onlarda bizi kılıçtan geçirmiştir bende kaç gündür sırtıma iğne gibi bir şey batıyor o ne diyordum belli oldu :P :P.
Benim elemana daha cevap vermedi alev bu adam seni seviyyy beni ve arkadaşımı sevmiyyyyyy.

denetimzede ' Alıntı:
ne bekliyoz 1 aydır

diğer derslerin değerlendirmelerinin bitmesini bekiyoruz tabiki...
ama bu kadar kalan varken bu kadar bu finansala giren varken kısa sürede değerlendirmeleri tuhaf değilmi

20 gündemi okumuş o kadar kişinin kağıdını. anlamadım..
28/01 demesin sana

stonhand ' Alıntı:
Alev hn bari onu sordunuz şu başarı oranınıda bir sorsaydınız, hayde topluca ağlama duvarına ulen 28,12,2010 da okumalar bitmişmi, aslında okumalar değil biz bittik beaaa ne olacak vermiştir cevap anahtarını asistanlarına gözlerinin yaşlarına bakmayın,tiz vurun kellelerini gazanız mübarek ola demiştir onlarda bizi kılıçtan geçirmiştir bende kaç gündür sırtıma iğne gibi bir şey batıyor o ne diyordum belli oldu :P :P.
Benim elemana daha cevap vermedi alev bu adam seni seviyyy beni ve arkadaşımı sevmiyyyyyy.

adam seviyo beni evet sağolsun ne mail atsam cevap yazıyo sordum şimdi dedim hocam teşekkürler değerlendirmeler bitmiş acaba başarı oranımız nedir diye cevaplar o :D:D

denetimzede ' Alıntı:
20 gündemi okumuş o kadar kişinin kağıdını. anlamadım..
28/01 demesin sana

yok yaaa yokkk olduğu gibi kopyaladım attığı maili 28.12.2010 yazmış direk bende ilkten 28.01 diye algıladım sonradan bir daha okuyunca yalnış yazması ihtimalmi sizce 28.12 yazsa hadi diycem ama 28.12.2010 yazmış adam

stajer34 ' Alıntı:
50-60 verdi geçti ya da 5 10 verdi geçti ikisnden biri inşallah geçmişizdir ne diyelim,çünkü bu kadar kısa sürede onca kağıt okunamaz.

okunamaz tabiki umarım kötü bişiy çıkmaz bunun altından 20 günde o kadar kısa sürede onca kalan insna varken o kadar kağıdı okuması bilmiyorum düşündürücü

ii düşünelim zaten kumru gibi düşünüp düşünüp duruyoz başka elden gelen bişey yok

denetimzede ' Alıntı:
ii düşünelim zaten kumru gibi düşünüp düşünüp duruyoz başka elden gelen bişey yok

haklısın ama vallahi içim hiç rahat değil ne iş yapabiliyorum ne bişiy

napalım canım yaaa tedirginlik heyecan merak korku hepsi mevcut :D arayalım vallahi ara sen bari ne dicekler paylaş bizlede : )

eyvah bu bize bi mesaj olmasın hepiniz kaldınız cevap vermeye gerek yok mu dmek istiyorlar acep ;D ;D
paranoyak olduk ya

denetimzede ' Alıntı:
eyvah bu bize bi mesaj olmasın hepiniz kaldınız cevap vermeye gerek yok mu dmek istiyorlar acep ;D ;D
paranoyak olduk ya

aman allah korusun :D:D