Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

mahvedecek bitircek bizi fosmer dersde çalişamıyoruz bunlar yüzünden
yogun stresli bir bekleme yeter artık açıklansın şu sınavlar nedir bizim bu çektiğimiz

denetimzede ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
geri sayım : kaldı 1.......1......1......biiirrrr

inşallah 1 dirrr :D yaaa artık sabredemiyorum

Sabır sabır ya sabır
Sabır sabır ya sabır :o

biz böyle yaptıkça sana daral geliyo öyle değilmi afakanlarla kanka olasın geliyo.

Evet aynen :D Sizden daha çok merak etmeye başladım :D

oky ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
geri sayım : kaldı 1.......1......1......biiirrrr

inşallah 1 dirrr :D yaaa artık sabredemiyorum

Sabır sabır ya sabır
Sabır sabır ya sabır :o

biz böyle yaptıkça sana daral geliyo öyle değilmi afakanlarla kanka olasın geliyo.

Evet aynen :D Sizden daha çok merak etmeye başladım :D

bıktım mama artık ya inşallah bitmiştir artık şu yükün üstümden kalkmasını istiyorum ya...
sizin kaç dersiniz var

benim dersim yok :) henüz stajyerim :( size destek için burdayım. ;) inş. istediğiniz gibi olur sonuç. :)

oky ' Alıntı:
benim dersim yok :) henüz stajyerim :( size destek için burdayım. ;) inş. istediğiniz gibi olur sonuç. :)
benim destekçimm :D bu arada kendisi staj sınavında öğrencimdiii dimi oky :)

alev34 ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
benim destekçimm :D bu arada kendisi staj sınavında öğrencimdiii dimi oky :)

stajın bitmesine 11 ay var :( sınav mart/2012 de. :-\

evet evet :) aynı desteklerin staj bitirmede de devam etmesini diliyoruzzz :) yoksa dosyaya yakarım kesin :(

sen merak etme ben veriyim sınavları tam destek full destek her daim var sana

alev34 ' Alıntı:
sen merak etme ben veriyim sınavları tam destek full destek her daim var sana

ben kazanacağına inanıyorum. inşallah yanılmam :)

oldu çarşambaa nerde nerde sonuçlar : (((
yokmu aranan

alev sen kendi yazdıklarından baska kimseniin yazdıgını okumaz mısın ?
Aralar 11-12 arası baslıyor denildi kaç kez

tembell ' Alıntı:

o kadar çok şey yazılıyo ki kaçırmışım ama bak şimdi okudum

Bugün 59.gün. Yasal süreyi geçmiceklerse bugün aramaların başlaması lazım. Bu arada Defne Joy Foster vefat etmiş :( Allah rahmet eylesin.

sedateroglu ' Alıntı:
Bugün 59.gün. Yasal süreyi geçmiceklerse bugün aramaların başlaması lazım. Bu arada Defne Joy Foster vefat etmiş :( Allah rahmet eylesin.

anaaa niye ölmüş yaaa nolmuş kiii

tembell ' Alıntı:

alev arkadaşımız öyle yazılanlara bakıp gülen bi tip değil de yardımsever biri olduğu için sadece bu başlıkta değil 4 başlıkta aktif durumda, bunlardan 2 başlıkta ihtiyacı olan arkadaşlara habire notları mail olarak atmakta diğer iki başlıkta da gündemi takip etmeye çalışmakta, dolayısıyla burda her yazılanı görmesi ve cevap yazması imkansız, nasılki arkadaşın biri çıkıp smmm olunca ne kadar paramız gidecek gibi sorular sorup cevabını alıyorsa bu arkadaşımızın da bunu sormaya hakkı var ve isteyen cevap verir istemeyen vermez, ortamı gerip birilerine laf sokmanın bi anlamı yok, saygılar...

sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:

alev arkadaşımız öyle yazılanlara bakıp gülen bi tip değil de yardımsever biri olduğu için sadece bu başlıkta değil 4 başlıkta aktif durumda, bunlardan 2 başlıkta ihtiyacı olan arkadaşlara habire notları mail olarak atmakta diğer iki başlıkta da gündemi takip etmeye çalışmakta, dolayısıyla burda her yazılanı görmesi ve cevap yazması imkansız, nasılki arkadaşın biri çıkıp smmm olunca ne kadar paramız gidecek gibi sorular sorup cevabını alıyorsa bu arkadaşımızın da bunu sormaya hakkı var ve isteyen cevap verir istemeyen vermez, ortamı gerip birilerine laf sokmanın bi anlamı yok, saygılar...
bu uyarınla ortamın daha çok gerileceğinin farkındamısın bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla yukarıda 2 kişi halletmiş sorunu üstüne tuz biber olmayalım bence. yani dediğin gibi ortamı germenin bir anlamı yok.