Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

tamam neysee tesmeri arayan var mı gelişme öğrenen varmı önemli olan bu konu şimdi

sayın izmir35, sizin torpilli bi arkadaşınız vardı hani sınav sonuçlarını bizden 15 gün önce öğrenen, ondan bi ses yok mu ?

Ortamı germemek adına ortamın gerilmesine bayılırım
sorun değil :)

geri sayım : 0 sıfııırrr demeye utanıyorum demiyorumm arkadaşlar fevkhaledenin fevkindeyim şuan.

bekle bekle kök saldık zaten... bir açılansın yeşillenip çiçeklenicem 8)

bu cumartesiye kadar (c.tesi dahil) açıklanır önümüzdeki haftaya bırakmazlar.

ben bu ilk tahmin yarışmasında 4 şubat demiştim ve hala 4 üne kadar açıklayacakları umudunu taşıyorum.

gencay07 ' Alıntı:
ben bu ilk tahmin yarışmasında 4 şubat demiştim ve hala 4 üne kadar açıklayacakları umudunu taşıyorum.

bende 4 şubat dedim ama artık sanmıyorum yaniii bir sonraki haftayı bulur gibime geliyo

arkadaşlar şimdiden başlanmış tahminlere ama 78. günden önce heycan yapmayın boşyere.
son üç sınav açıklanma süresi ortalama 75 günle gidiyor. ayrıca ben 4-5 aralık sınavına ankara siyasalda girdim, vergi mevzuatı ile finasal muhasebe ye katılım rekor sayıda idi. o yüzden hiç kimse merak etmesin 85. gün kesin açıklanır yani daha 2 hafta var

leichteisen ' Alıntı:
arkadaşlar şimdiden başlanmış tahminlere ama 78. günden önce heycan yapmayın boşyere.
son üç sınav açıklanma süresi ortalama 75 günle gidiyor. ayrıca ben 4-5 aralık sınavına ankara siyasalda girdim, vergi mevzuatı ile finasal muhasebe ye katılım rekor sayıda idi. o yüzden hiç kimse merak etmesin 85. gün kesin açıklanır yani daha 2 hafta var
istanbul'da da fark yoktu vergi değilde en çok finansal muhasebe ve maliyet katliamı vardı inşallah daha erken açıklanır ne diyim

şaka bir yana elbette 80 gün filan cok aşırı süreler, gerçekten olması gereken bugunden itibaren en geç bir hafta içinde açıklanmalı...

leichteisen ' Alıntı:
75 gün tahmini üzgünüm olamaz
zira 75 gün derseniz 19 şubat yapar.
15 gün itiraz süresi 4 mart
12-13 mart sınav
1 haftada itiraz açıklasalar bile olmaz.
11 şubattan ileri gitmez bu tarih

hocam hesaplar öle olmuyor işte, sınav başvuru tarihini 2 hafta sarkıttın mı bu iş biter. ve bunu yapmadılarmı? yaptılar! 3 dönem once 83. yada 84. gunde açıklandı

sınav basvuru tarihini dikkate almadım bile 21 şubat o tarih :)
ben sınavı baz aldım.
sınav erteleme olmadı hiç bi zaman

leichteisen ' Alıntı:
hocam hesaplar öle olmuyor işte, sınav başvuru tarihini 2 hafta sarkıttın mı bu iş biter. ve bunu yapmadılarmı? yaptılar! 3 dönem once 83. yada 84. gunde açıklandı

arkadaşım destekli atın biraz ne 83 günü 3. dönem önceki sınav giriş tarihi 5-6 aralık açıklanışı ya 8 şubat ya 10 şubat yani ya 63 gün ya 65 gün. son 3 dönemin açıklanma ortalamasıda 75 gün değil. kafadan sallayıpta milleti yanlış yönlendirmeyin.