A
alev34
Ziyaretçi
Ynt: Geri Sayım...
tamam neysee tesmeri arayan var mı gelişme öğrenen varmı önemli olan bu konu şimdi
tamam neysee tesmeri arayan var mı gelişme öğrenen varmı önemli olan bu konu şimdi
tembell ' Alıntı:Ortamı germemek adına ortamın gerilmesine bayılırım
sorun değil![]()
firat072 ' Alıntı:şubatın 2.haftasını bekleyin arkadaşlar .......
gencay07 ' Alıntı:ben bu ilk tahmin yarışmasında 4 şubat demiştim ve hala 4 üne kadar açıklayacakları umudunu taşıyorum.
istanbul'da da fark yoktu vergi değilde en çok finansal muhasebe ve maliyet katliamı vardı inşallah daha erken açıklanır ne diyimleichteisen ' Alıntı:arkadaşlar şimdiden başlanmış tahminlere ama 78. günden önce heycan yapmayın boşyere.
son üç sınav açıklanma süresi ortalama 75 günle gidiyor. ayrıca ben 4-5 aralık sınavına ankara siyasalda girdim, vergi mevzuatı ile finasal muhasebe ye katılım rekor sayıda idi. o yüzden hiç kimse merak etmesin 85. gün kesin açıklanır yani daha 2 hafta var
75 gün tahmini üzgünüm olamazleichteisen ' Alıntı:arkadaşlar şimdiden başlanmış tahminlere ama 78. günden önce heycan yapmayın boşyere.
son üç sınav açıklanma süresi ortalama 75 günle gidiyor. ayrıca ben 4-5 aralık sınavına ankara siyasalda girdim, vergi mevzuatı ile finasal muhasebe ye katılım rekor sayıda idi. o yüzden hiç kimse merak etmesin 85. gün kesin açıklanır yani daha 2 hafta var
leichteisen ' Alıntı:hocam hesaplar öle olmuyor işte, sınav başvuru tarihini 2 hafta sarkıttın mı bu iş biter. ve bunu yapmadılarmı? yaptılar! 3 dönem once 83. yada 84. gunde açıklandı