denetimzede ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:hayır 25 günde bu okuyabildiğine göre 60 günde okuyamayan kim acab çok merak ettim.alev34 ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:yusuf sürmenden mi bahsediyosun burda.alev34 ' Alıntı:vallahi ne diyim ben mail attım bana sölenen o bhiz listeleri tesmere verdik diğer komisyonlarda verdiği takdirde açıklanır dediler işte
onlar bilmez yaaa evet yaaaa benim aram iyi gerçektenne sorsam çok güzel güzel cevaplar yazıyo bana inşallah beklediğini bulursun falan başarılarının devamını dilerim herşey gönlünce olsun allah razı olsun seviyo beni
her komisyon teslime tcek işte yusuf babamız teslim etmiş kalanları bekliyoruz
alev senin aran ii yusuf beyle bi sorsana kim okuyamamış
gencay07 ' Alıntı:yücel beyi mi arasak acaba cevap verirmiki
sm³ ' Alıntı:erkan212 ' Alıntı:13-14 Mart 2010 yeterlilik sınavı 11/ Haziran/2010 tarihinde açıklandı 89 gün
mart sınavı 8 mayıs cumartesi günü saat 11.30 gibi yani 55 günde açıklandı diye biliyorum ama, bi yazım hatası oldu sanırım![]()
alev34 ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:yücel beyi mi arasak acaba cevap verirmiki
yücel amca kim arayalımtabiii arayalım
erkan212 ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:erkan212 ' Alıntı:13-14 Mart 2010 yeterlilik sınavı 11/ Haziran/2010 tarihinde açıklandı 89 gün
mart sınavı 8 mayıs cumartesi günü saat 11.30 gibi yani 55 günde açıklandı diye biliyorum ama, bi yazım hatası oldu sanırım![]()
Doğru yazmışsın, ben itiraz sonuçları tarihini yazmışım. düzeltip tekrar yayınlıyorum...
4-5 Temmuz 2009 yeterlilik sınavı 27/Ağustos/2009 tarihinde açıklandı 52 gün
4-5 Aralık 2009 yeterlilik sınavı 10/Şubat/2010 tarihinde açıklandı 67 gün
13-14 Mart 2010 yeterlilik sınavı 08/Mayıs /2010 tarihinde açıklandı 55 gün
3-4 Temmuz 2010 yeterlilik sınavı 20/ Eylül/ 2010 tarihinde açıklandı 78 gün
4-5 Aralık 2010 yeterlilik sınavı
denetimzede ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:yücel beyi mi arasak acaba cevap verirmiki
denetimden kalırsan öğrenirsin kim diye.
alev34 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:yücel beyi mi arasak acaba cevap verirmiki
denetimden kalırsan öğrenirsin kim diye.
yaawww derdim denetim denetim değil boşver kalıyımda denetimden kalıyım ben finansalı geçmek olay
hakkatten kim bu yücel bey![]()
gencay07 ' Alıntı:arkadaşlar maalesef yücel beyden net bir tarih öğrenemedik ama bu hafta içinde sonuçların açıklanacağı düşünüyorum dedi.
tembell ' Alıntı:aradım 4 dk beledim
saat 13,30 dan sonra arayın dedi tesmerdekiler.
yemekteler sanırsam.
balık yerlerse kılcık kaçsın bogazlarına.
kavga edip stres atam
sonrada işime dönem ;D
sedateroglu ' Alıntı:Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin.![]()
battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur, ciddiyim
)
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim![]()
sedateroglu ' Alıntı:Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin.![]()
battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur, ciddiyim
)
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim![]()