Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

işin esprisi bi yana tabi yok canım ya benim için sevgililer günü falan anlamsız şeyler sevgilim olduğundada kutlamadığım saçma sapan bi tarih ve tek derdim tesmerin beni araması :D

denetimzedeye güveniyorum ben kesin o evlendirir beni :D bir aracı ol beeee ablaa :D

ayyuk ' Alıntı:
işin esprisi bi yana tabi yok canım ya benim için sevgililer günü falan anlamsız şeyler sevgilim olduğundada kutlamadığım saçma sapan bi tarih ve tek derdim tesmerin beni araması :D

valla bende hiç kutlamam sevmem yani anlamsız bi gün ama doğum günlerini kaçırmam

alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
denetimzede kör satıcı mı oluyorum topal alıcı mı :P

valla onu damatı gördükten sonra karar vericez biz seni istemeye gelcez alevle kesin verirler

abla yaaa benide senden istesinler :D:D olmazmı

ben öle herkeze kız vermem ama işi varmı evi varmı rahat ettircekmi sigarası içkisi varmı vermessem kaçma sonra

tabiii ablaaa yaaa herkese verme beniii çok isteyen oldu babam vermedi işte :D:D
şöyle uygun bir eş adayı bul bana bu işler çöpçatan çatmayınca olmuyo :D

bak benimde iyi işim var eee kısmetse belgemde olcak çeyizde hazır iyi kötü paramda var dahaa neee :D

sayın forumdaşlar burada vakit kaybedeceğinize izdivaç programına katılsanız ya, orada sonuç alabilirsiniz.

hangisine katılalım o kadar çok varki kanal kanal gezelim bari sonuçların açıklanacağı yok napalım sıkıldık

sm³ ' Alıntı:
sayın forumdaşlar burada vakit kaybedeceğinize izdivaç programına katılsanız ya, orada sonuç alabilirsiniz.

ne var nolmuş bir sevaba gir sende hayırlı işe vesile ol öyle tv çıkarsam babam keser beni :D nesi ayıp bunun bence ayıbı yok insanın yuvasını kurmak istemesi evlenmek istemesi nesi kötü hhhııııhhhhh

Vay arkadaş. Kızlara bak ya hu. Burayı iyice kadınlar hamamına çevirdi. Ben yazmam daha nemehrem var. :)

alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

ne var nolmuş bir sevaba gir sende hayırlı işe vesile ol öyle tv çıkarsam babam keser beni :D nesi ayıp bunun bence ayıbı yok insanın yuvasını kurmak istemesi evlenmek istemesi nesi kötü hhhııııhhhhh

Ukraynaya vize kalkmış, Rusyaya kalktı kalkacak. Türk erkekleri evlenir mi daha :)?

sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

Ukraynaya vize kalkmış, Rusyaya kalktı kalkacak. Türk erkekleri evlenir mi daha :)?

namehramı biliyosun ama haramı bilmiyosun.... gidin gidin dönüp dolaşıp gelceğiniz yer kürkçü dükkanı

arkadaşlar evleniosanız lütfen gib dan biriyle evlenin işimize yarasın enişte

alev34 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

namehramı biliyosun ama haramı bilmiyosun.... gidin gidin dönüp dolaşıp gelceğiniz yer kürkçü dükkanı

Bi Rusyaya gidelim, buluruz en çeçeninden bi müslim kızı :)

gsimge ' Alıntı:
arkadaşlar evleniosanız lütfen gib dan biriyle evlenin işimize yarasın enişte

ya cidden bu site ne zaman düzelicek uyuz oldum 3 tane firma kaldı elimde google amcanın eklentisinide yükledim fayda etmedi

sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

Bi Rusyaya gidelim, buluruz en çeçeninden bi müslim kızı :)

nolmuş türk kızlarına elin ruslarına gidiyosunuz allah allahhh yaaaa

vallahii tam tasdikte ne kadar müşterim varsa aradı ama yapacak bişiy yok girilmiyo kimse giremiyo