denetimzede ' Alıntı:ayyuk ' Alıntı:denetimzede kör satıcı mı oluyorum topal alıcı mı![]()
valla onu damatı gördükten sonra karar vericez biz seni istemeye gelcez alevle kesin verirler
ayyuk ' Alıntı:işin esprisi bi yana tabi yok canım ya benim için sevgililer günü falan anlamsız şeyler sevgilim olduğundada kutlamadığım saçma sapan bi tarih ve tek derdim tesmerin beni araması![]()
alev34 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:ayyuk ' Alıntı:denetimzede kör satıcı mı oluyorum topal alıcı mı![]()
valla onu damatı gördükten sonra karar vericez biz seni istemeye gelcez alevle kesin verirler
abla yaaa benide senden istesinlerolmazmı
sm³ ' Alıntı:sayın forumdaşlar burada vakit kaybedeceğinize izdivaç programına katılsanız ya, orada sonuç alabilirsiniz.
alev34 ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:sayın forumdaşlar burada vakit kaybedeceğinize izdivaç programına katılsanız ya, orada sonuç alabilirsiniz.
ne var nolmuş bir sevaba gir sende hayırlı işe vesile ol öyle tv çıkarsam babam keser beninesi ayıp bunun bence ayıbı yok insanın yuvasını kurmak istemesi evlenmek istemesi nesi kötü hhhııııhhhhh
sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:sayın forumdaşlar burada vakit kaybedeceğinize izdivaç programına katılsanız ya, orada sonuç alabilirsiniz.
ne var nolmuş bir sevaba gir sende hayırlı işe vesile ol öyle tv çıkarsam babam keser beninesi ayıp bunun bence ayıbı yok insanın yuvasını kurmak istemesi evlenmek istemesi nesi kötü hhhııııhhhhh
Ukraynaya vize kalkmış, Rusyaya kalktı kalkacak. Türk erkekleri evlenir mi daha?
alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:sayın forumdaşlar burada vakit kaybedeceğinize izdivaç programına katılsanız ya, orada sonuç alabilirsiniz.
Ukraynaya vize kalkmış, Rusyaya kalktı kalkacak. Türk erkekleri evlenir mi daha?
namehramı biliyosun ama haramı bilmiyosun.... gidin gidin dönüp dolaşıp gelceğiniz yer kürkçü dükkanı
gsimge ' Alıntı:arkadaşlar evleniosanız lütfen gib dan biriyle evlenin işimize yarasın enişte
gsimge ' Alıntı:arkadaşlar evleniosanız lütfen gib dan biriyle evlenin işimize yarasın enişte
sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:sayın forumdaşlar burada vakit kaybedeceğinize izdivaç programına katılsanız ya, orada sonuç alabilirsiniz.
namehramı biliyosun ama haramı bilmiyosun.... gidin gidin dönüp dolaşıp gelceğiniz yer kürkçü dükkanı
Bi Rusyaya gidelim, buluruz en çeçeninden bi müslim kızı![]()