1- Firmamıza dışarıdan emekli bir ahçı yılda iki yada üç kez özel günlerde yemek hazırlıyor bu hizmet için her seferinde 5.000 TL gider pusulası düzenliyoruz ve %10 stopaj yapıyoruz, tabi bir yıl içerisinde 2 yada 3 kez gider pusulası düzenlenmiş oluyor
- Yılda 3 kez gider pusulası düzenlenmesi normalmidir?
- Yapılan %10 stopaj doğrumudur?
2- Firmamıza mükellefiyeti olmayan inşaat mühendisleri ekspertiz hizmeti veriyorlar ve yılda 5-6 kez bu hizmetler karşılığı 5.000-10.000 TL arasında gider pusulası düzenleniyor ve her seferinde %10 stopaj yapılıyor
- Yılda 5-6 kez gider pusulası düzenlenmesi nrmalmidir?
- Yapılan stopaj %20 mi olmalı yoksa uzmanlık isteyen hizmette olsa %10 stopaj doğrumudur?
Saygılar
- Yılda 3 kez gider pusulası düzenlenmesi normalmidir?
- Yapılan %10 stopaj doğrumudur?
2- Firmamıza mükellefiyeti olmayan inşaat mühendisleri ekspertiz hizmeti veriyorlar ve yılda 5-6 kez bu hizmetler karşılığı 5.000-10.000 TL arasında gider pusulası düzenleniyor ve her seferinde %10 stopaj yapılıyor
- Yılda 5-6 kez gider pusulası düzenlenmesi nrmalmidir?
- Yapılan stopaj %20 mi olmalı yoksa uzmanlık isteyen hizmette olsa %10 stopaj doğrumudur?
Saygılar