GS - FB maçı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Roger Federer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

Roger Federer

Ziyaretçi
Kırmızııı Sarııııı Cimbombom'um Bu Alemin KRALI....

bkgpkvt61tk8.jpg

emrahov81lk0.jpg

yontmata351kupas305feneph3.jpg

Ynt: GS - FB maçı

Galatasarylıya en güzel cevap...

Gördüm ki, Fenerbahçe'ye kart göstermek, şirret bir aşiretmiş. Gördüm ki, Galatasaray'a tur armağan etmek için, hakemlik yapmak hiç zor değilmiş..

Dünkü maçı izledikten sonra, bu ülkede kardeşliğe kimse kefil olamaz. Ama dünkü Cüneyt Çakır'ı da izledikten sonra, bu hakemliğe yeni Federasyon Başkanı ve MHK Başkanı nasıl kefil olacak merak ediyorum. Cüneyt Çakır, Fenerbahçe'nin sırtında kör bir bıçak gibiydi.

Ali Sami Yen Stadı alev döşemeliydi de... Ateşlere basa basa yürüyen bir adam vardı. Gökhan Gönül... Takımın içinde başkaldırıyı körüklerken, turu tek başına sırtlamışken, önüne kara şortlu bir adam çıktı. Attığı golün bedelini ödetti ona... Dün gece Galatasaray kazanmadı, hakem kazandı. Bu utancı gurur sayan varsa, alsın müzesine koysun...Yanına da Cüneyt Çakır'ın resmini koysun...

Bazen bütün gerçekler ayrıntılarda gizlidir. Lugano'nun sakıncalı piyade muamelesi gördüğü bir maçın 15. dakikasına bakın. Uğur Boral'a arkadan faul yapan Lincoln'e gösterilmeyen sarı kartın hemen ardından Lugano'ya sarı kart. 26. dakikada Lincoln'ün boş çuval gibi kendini bıraktığı ve gözlük işareti yapan Lugano'ya gösterilen ikinci karta... Lincoln ilk yarının son dakikasında "sahte penaltıya yataklık ettiği" pozisyonda ikinci sarıdan kırmızıyı görmeliydi. Lugano'nun pandomim yapma hakkı elbette yasak. Peki ya Ümit Karan? Fenerbahçe'nin "kanlısı" gibi duran hakemle, Galatasaraylı futbolcular arasında "kan bağı" vardı sanki... Hadi bana adaletten bahsedin.

Futbolun neyini anlatayım! Fenerbahçe'nin, yenilmezliğin "yay" olduğu topraklardaki asabi başlangıcının, kendine çevrilmiş "ok" olduğunu mu? Hakan Şükür 2 dakika içinde aynı coğrafyada iki kez topla buluşma özgürlüğüne sahipken, Fenerbahçe defansının yok olduğunu mu?

Neyi anlatayım? Mehmet Topal'ın iyi oynadığını, Lincoln'ün ayaklarındaki yosunların bir kısmını temizlediğini, Alex'in önünde ikili setler örüldüğünü, Selçuk'un daha maçın başında çıktığı yokuşlardan inemeyeceğini gösterdiğini mi? İkinci yarıda rollerin değiştiğini ve 9 kişiyle turu hak etmenin sahadan başı dik çıkmaya yetmediğini mi?

Neyi anlatayım? Dünkü maçın "Fanatik İstanbul hatırası..." olduğunu mu? Ali Sami Yen'de oynanan maçlarda, ezeli rekabetin öznesinin yaralı, hakemliğin de ayaklar altında olduğunu mu? Kaleci Volkan'ın kendine ayıp ettiğini mi?

Gecenin özeti... Cüneyt Çakır, Fenerbahçe'yi kupadan eledi.

Hiç önemli değil... Kırlangıçlar için her fırtına, yeni bir başlangıçtır. Kanaryalar için de... Onlar yara sarmakta da ustadır. Sarı kartlar, kırmızı kartlar da büyüklüğün bahşişi olsun!

Hakkı Yalçın

Bir Beşiktaş'lı olarak G.s.yi tebrik ediyorum.
Ama türk futbolu ve futbolcusu adına utanıyorum.
Türk futboluna yakışmayan görüntüler....

eğer bi galatasaraylı olarak dünkü maça seviniyorsunuz bravo derim size biz sizinle oyndağımız maçların 2-0 3-0 skorlarını bile beğenmiyoruz siz 9 kşi kalan takımı 90+1 de yendiğinize seviniyorsunuz Büyüklük bu olsa gerek ;D

kalisper_a ' Alıntı:
eğer bi galatasaraylı olarak dünkü maça seviniyorsunuz bravo derim size biz sizinle oyndağımız maçların 2-0 3-0 skorlarını bile beğenmiyoruz siz 9 kşi kalan takımı 90+1 de yendiğinize seviniyorsunuz Büyüklük bu olsa gerek ;D

Dünkü takımınızda kaç İSTİKLAL MARŞImızı söyleyen adam vardı. Takımına bir bak önce.

Kasandaki paraya değil, Müzendeki kupaya bak...

Federasyon Başkanı dediniz değişti, Merkez Hakem Kurulu Başkanı dediniz değişti.

Daha evde yaptıramayız ki size....

Dipnot : GS Türkiye Kupasını Kaptırmaz....

NE Diyorsak O !!!

kalisper_a ' Alıntı:

Dünkü maçtan bir galatasaraylı olarak hiç keyif almadım. Ama eğerki fb 10 kişi kalmasaydı aynen verdiğin örneklerdeki gibi net bir skor alırdık. Luganonun kk gördüğü 25. dk ye kadar 1-0 öndeydik ve f.b iki pas bile yapamıyordu ;)

bol bol sevinin tadını çıkarın bidaha 9 kişi yakalayamazsınız feneri benim anlamadığım 9 kişi kalmış bi takımı 90+1 deki golle yenip nasıl sevinebiliyorsunuz. ;D

Merhaba,
Öncelikle Galatasaray taraftarı dostlarımı Fenerbahçeyi elediği için tebrik ediyorum. Ama dün gecenin, hakemlik camiası için kara bir leke olacağını da belirtmeden edemiyorum. Ben maçı televizyonda canlı izlemedim, radyodan dinledim. Spikerin abarttığını düşünüyordum maç bitipde özetleri seyredinceye kadar. Ne yazık ki oyunu görünce özetinin bile seyredilmeye değer bir maç olmadığını düşünüp televizyonu kapattım.

Hiç bir gerçek taraftarın (holiganların değil) dünkü maçtan keyif aldığını sanmıyorum. Bence her iki taraf içinde unutulması ve bir daha hatırlanılmaması gereken bir maç. Keşke böyle centilmenlikten uzak ve hakemin hatalı yönetimi olmasaydı da dostluk içinde bir oyun sonunda 3-0 yenilseydik.

Taraftarı galeyana getirebilecek centilmenlik dışı hareket yapan tüm futbolcuları da ayrıca kınıyorum. Umarım en ağır cezaları alırlar.

Tamer Hocam,

Sizin söylediklerinize katılmamak mümkün değil.

Ancak bizleride hoş görü ile karşılamanız gerek. Bilirsiniz ne zamandır FB'ye şansımız tutmuyor. Bundan dolayıdıır ki biraz abartılı sevinç yaşandı.

- Kaleci Volkan'ın yaptığına Federasyon 10 maçtan aşağı ceza verirse adam değildir.
- Maç 11 - 11 devam etse GS daha rahat alırdı.
- Lugano'nun klasik hareketleri
- Gökhan Gönül Maçın en iyisi (Kader Adamı)
- Hakan Şükür bence gelmiş geçmiş en iyi türk profosyonel
- Gazozuna maçları FB'ye bırakmıyoruz. ;D ;D ;D

Merhaba,
Elbette yazılarınızı hoşgörüyle okuyorum. Zaten yazıma da tebrik ederek başladım. Zaten sevinç ve karşı takım taraftarına takılma olmazsa taraftarlık olmaz ki.

Neyse artık lig maçını biz alır gazozuna olan daha sonrakini (TSYD falan gibi bir turnuva olabilir :))size bırakırız bizde. :)

Tamer Hocam,

Zaten bizim yaptığımız gırgır şamata.

Ama belirtmek isterim ki FB bu sene Ligi ilk 2'de bitiremez.

GS deplasman, BJK Deplasman, TS deplasman

ALLAH kolaylık versin Hocam... (KAfiyeli oldu ama ;D)

Karşılaşmaya iki takımda çok iyi hazırlanmış stadyum taraftar her şey çok guzel gayet guzel başladı maç Galatasaray daha etkili ve oyan hakimdi hakem kolay sarı kart göstermeye başladı luganonun ıkınıcı sarı kartı dogru idi aynı hareketten geöen senede atılmıştı .

fenerbahcenın 10 kişi kalması galatasarayıda frenledı ve oynu rolantıye aldı idda ediyorum bu maç 11-11 tamalansa galatasaray daha net bı skorla kazanırdı fenerbahçe eksık kalana kadar dogru durus bır pozisyonada giremedı zaten

maçın kontrolunu kaybeden hakem karrlarındada saçma sapan davranmaya başladı ve maçı çıgrındna çıkardı bir galatasaraylı olarka daha keyıflı bır maç izlemek isterdim

galatasaraylı oyunuclar maç bayunca gayet sakın olan tarftı

hakem ve kazanma konusuna gelınce bir çok derbı izledik ıkı tkaım arasında ve genel olarak hep hakemlerın fenerbahce lehıne takdır hakkı kullandıklarını görduk

ali aydını 4 gs li oyunucu attgını ve 1-0 zor bela kazandıgınızı ve bunada nasıl sevındıgınızı uutmayın

2 sezon öncesı lıg boyunca ınanılmaz hatalarla maç kazandıgını fenerbahcenın unutmayalım nedense 1990 dan sonra gs nın başarılı lmaya başlamasından ıtıbare kendı başarıızlıklarıı herzaman hakem hakem hatalrı ıle örten fenerbahcelıler bu takım uefa ve super kupayıdmaı hakemlerle aldı

saygılar

'Saçma sapan bir maç'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, derbinin ardından yaptığı açıklamada, uzun süre unutulmayacak bir maç olduğunu söylerken, Fenerbahçe karşısındaki şanssızlıklarını kırmasıyla ilgili olarak çarpıcı bir yorumda bulundu!

Polat, "Bu maç uzun zaman unutulmayacak bir maç oldu. İki taraf için de gereksiz kartlar çıktı. Bizim açımızdan Fenerbahçe karşısındaki şanssızlık zincirini ancak böyle saçma sapan bir maçla kırabilirdik. Bu galibiyeti Özhan Canydın?a hediye ediyoruz. İki sezon önce 4-0 yenildiğimiz maçta Fenerbahçe yönetimi yere göğe sığdıramamıştı Cüneyt Çakır?ı. 4 kırmızı bu maçta çıktı. Bence bu kadar kartın çıkmasını gerektirecek bir durum yoktu" dedi.

(yorumsuz)

Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet :

Emrah: Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede
Dede: Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu

-Volkan futbolu bırakıp kingbox salonu açacakmış!...
-FB'nin aldığı en değerli kupa ,çünkü şuan ANTİKA :)
-Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!...

Soru: Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?
Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede...

Soru: Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenerli yan yana gelince ne yapılır?
Cevap: Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir...

Soru: Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor?
Cevap: Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı...

Soru: Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden?
Cevap: Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...

Soru: Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...

Soru: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer?
Cevap: Rüya tabirleri kitabında...

Soru: Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazanırsa sonra ne yapar?
Cevap: Playstation'ı kapatır ve yatar:D...
Fenerbahçe kupayı en son aldığında;
Bülent Ersoy erkek ti,
S.S.C.B diye bir devlet vardı. (Fenerli kardeşlerim dedenize sorarsanız bu ülke hakkında bilgi alabilirsiniz)
Cep telefonu henüz yoktu.
Nitekim Ressam Çankaya daydı.
Küresel ısınma bilinmiyordu

Merhaba,
Şaka falan ama, hepsi doğru. Biz son kupayı kazandığımız zaman, SSCB henüz dağılmamıştı. Cep telefonunu hiç yoktu, hatta sabit telefonu olanlar şanslı bir azınlıktı. Bilgisayarı falan zaten söylemeye gerek yok. Ağlamak istiyorum. :'(

Şimdi böyle kart mı gösterilir diye yakınılıyor. BJK-Samsun maçında olduğu gibi kartlar kural kitabına uyuyor mu, uyuyor. Hakem iyi niyetle uyararak biraz görmezden gelse idi, futbolcular biraz daha hakeme yardımcı olsalardı seyir zevki olmayan bir maç olmazdı.