uyumsoft

Günde kaç saat çalışıyorsunuz?

iş yerinizde kaç saat çalışıyorsunuz?

• 7 saatten az

Kullanılan: 0 0.0%
  • 7-7.59

• 8-8.59

• 10 ve üstü

• 7-24 :)

• Kullanılan toplam oy
    1
Ynt: Günde kaç saat çalışıyorsunuz?

10 saat çalışıyorum . ama 3 saatte yol var. çook yoruluyorum çoook :-\

11 Saat çalışıyorum.20 dakika yol.cumartesi pazar çalışmıyorum

Günde 10,5 saat çalışıyorum üstüne cumartesi günleride 6 saat cumartesi sözde yarım gün ancak şirket evimden yürüyerek 15 dakika uzaklıkta olduğundan yol derdim yok sabah 08,00 da kalkıyorum 15 dk da kahvaltımı yapıp 15 dk da işte oluyorum.
Şu an çalıştığım yerden daha iyi maaşa ve daha az çalışma saati olan yerlerde buldum gel başla dediler ancak yolu hesapladığımda hem yol parası hemde yolda geçen zamanı çalışma içine koyduğumda üstüne İstanbul trafiğininin stresinide kattığımda şuan çalıştığım yer daha uygun geldi.

08,15 de evden çıkıyorum 08,30 da işteyim 19,00 da işten çıkıyorum 19,15 de evdeyim. Günde 30 dk yürüyorum yol derdim yok,yol stresi yok İstanbulda yaşadığımdan çalışma saatim fazla olsada yol olmaması büyük bir nimet.

06:40 :'( da evden çıkıyorum, 19:40 da evde oluyorum.
08:30 da işbaşı yapıyorum, 17:45 de işten çıkıyorum.
Avrupa yakasından, Anadolu yakasına gidiyorum işe.
İstanbulda Smmm olmak daha zor.! ::)
Muhasebe hiçbirşey değil, yol yoruyor beni yollll...!!!! :-[

07:40 da evden çıkıyorum, 19:00 evde oluyorum.
08:30 iş başı,18:00 çıkış saati.Sırf yakın diye bu işi tercih ettim ki,tek sefer olmasına rağmen 1 saat sürüyor.Eskiden 2,5 saat sürdüğü için bıktım yollardan.Servis imkanlarından hiç yararlanamadım :(

08.50 de evden çıkıyorum 9,20 yada 9,30 gibi işte oluyorum. Akşamda 19.00 da büroyu kapıyorum evdede 19.20 de oluyorum. Sabah iyi oluyoda akşam yorgunluğumu bazen Alsancak kordon boyunda atıyorum. Keyifli oluyor açıkçası.

Dün bu başlığı aradım durdum bulamadım. Hala iş yerimdeyim yazacaktım ki saat 20:15 idi.

evime çok yakın iş buldum yürüyerek 12-15 dk şu an 8.30-18.00 çalışıyorum. bu arada teşekkür puanı nedir??

Siz üyelerin hoşuna giden mesajlar yazıyorsunuz, onlar da "çok güzelmiş" diyerek "teşekkür et" linkine tıklayarak size teşekkür ediyorlar. Ama belirli bir mesaj sayısına sahip üyeler teşekkür edebiliyor sanıyorum.

sabah 9:00 akşam 18:00 ama eve uzak olduğu için gitmem 20:00 buluyo :(

sabah 08:30 akşam 18:00 eve 15 dk.

hafta içi saat o kadar önemli değilde, c.tesileri çalışmak istemezdim..

09:00-18:00

Göztepe-Alsancak arası vapur kullanıyorum.

İzmir başka ;)

göztepe-alsancak arasına vapur var mı? :o bilmiyodum. varsa güzel bişşiy tabiki..

Sabah 9, akşam 6. (kış saati uygulaması, yaz vaktinde çıkış 18:30 :)) Cumartesi yarım gün. (öyleki başka bir iş bakıyorum, c.tesi tam gün çalışıyoruz diyenlerden uzak duruyorum)

Arkadaşların dediği gibi yol çok fark ediyor. Sabah + Akşam 3,5-4 saat yolda geçiyor. (Otobüs hesabıyla, hususi oto ile toplamda 2-2,5 Saat) Ki Ankarada olmanın bir dezavantajı. Eve yakın iş bulmak mucize nerdeyse. Şehrimde ikamet kuzeyde ve batıda yoğundur, şirketler güneyde. Hal böyle olunca da trafikte sabah akşam hep senin şeridin yoğun oluyor.

6.40 da evden çıkıyorum 19:30 da evde oluyorum.çalışma saatleri 8:00-18:00, cumartesi yok.
2 ay önceki işim evime 15 dak. 8:00-17:30 arası çalışmaydı. ama daha fazla maaş için bu işe geçtim hala doğrumu yanlışmı yaptıp diye düşünüyorum istanbulda işin eve yakın olması büyük nimet.
herkese kolay gelsin.

7,30da evden çıkıyorum saat 9da işbaşı 18de işten çıkıyorum akşam 19,30da evdeyim

1,5saatlik yolum var yani toplamda 3 saat heheheyt ;D

8:15 te evden çıkıyorum 8:30 da işe başlıyorum, 18:00 de işten çıkıyorum 18:15 te evde oluyorum toplam 9,5 saat, galiba forumdaki en rahat kişi benim ::)