Hangi Muhasebe Programı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan faruk86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hangi Muhasebe Programı?

peki geçmişe dönük kayıt yapılabiliyormu?(dönem içinde istediğimiz zamanda)?

atakan005 ' Alıntı:
Bürolar için dos tabanlı programlar(gmss, logo, eta...) belki en iyisi ama şirkette çalışanlar için özelliklede üretim firmaları için Netsis diyorum.
Peki muhasebe bürosunda Netsis ile çalışan var mı ?

T U R K O ' Alıntı:
Yazlımlar 2. el satılamaz. tabii programı yazanlar buna müsaade ediyorsa o başka.
Bu dediğiniz zirve de var mesela. Kullanmadığınız programı satan firmayla görüşerek, bir başkasına satabiliyorsunuz.Hem alırken fiyatı uygun, daha sonradan güncelleme vb içinde yüksek meblalar ödemiyorsunuz.
İnternet sitesinden incelebilirsiniz.
Benimde zirveye bir önyargım vardı fakat kullanınca, önceden kullandığım programlarda olmayan bir çok ek özelliğini ve kolaylığını görünce beğenmiştim. Birde tabi fiyatı çok uygun, fiyat + performans+ özellikler bence iyi. Kendi bürom olursa da zirve programını kullanmak ilk düşüncem şuan için ama o gün geldiğinde yeniden bir araştırma yapıp, yeni çıkan proglar vs belki fikrimi değiştirebilecek program bulurum.
Beyannameleri hazırlaması da çok kolay zirvede. büro için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Stoklarla ilgili, tek tek giriş yapılan bir firmanın işlemlerini zirve de yapmadığım için, bir tek bu açıdan yorum yapamam.

Arkadaşlar,akaryakıt şirketleri için hangi muhasebe programını önerirsiniz?

teknomax kullanan varmı özelliklerini okudum harika bir programa benziyor. kullanım yaygınlığı çok önemli yaygın olarak kullanılmayan programlar zamanla firma geliştirme ve destek hizmetlerini vermemeye başlıyor firma piyasadan çekliliyor programla ortada kalıyorsunuz. yaygınlaştırmak için yasa dışı kullanımlara (cracklı vs) izin veriyorlar göz yumuyolar. zamanla kullanıcı kitlesi çoğalıyor . ilk defa duydum teknomax programını kuullanıcı az herhalde pek duymadım

Luca kendini oldukça geliştirdi, hizmet işletmeleri için oldukça rahat kullanılabilir. Ama, imalat yapan firmaların sıkıntıyla karşılaştığını biliyorum, aşılabilir o ayrı konu. Açıkçası ben imalat yapan işletmeler için Netsis'i öneriyorum, birebir kullanmıştım oldukça memlundum.

Hemen hemen hepsi benzer özellikli ama Luca ciddi anlamda atak yaptı.