Haziran 2014 Yeterlilik Sınavına Dair

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2014/1. dönem sınav sonuçları 1 hafta kadar erken açıklandı, bu dönemde özel sınavlar vs sanki biraz erken açıklanıyor gibi. Bence bu hafta açıklanma ihtimali yüksek.

İnşallah. Evet ruhsatı almaya hak kazananları 1 gün önceden telefonlar arıyorlar. İstanbul'da oda sekreteri arıyor. Benim tek dersim ve iyi bir kağıt verdim açıklansa da rahatlasam artık :)

arkadaşlar selam yine heyecanlı bekleyiş için toplanmışız. dilerim tüm kardeşlerimiz geçmiştir. ben maliyetten kursa gitmeme rağmen kesin çaktım gibi 2.hakkımı da yedim anlıycanız:) vergi ve meslek için yorum yapmıycam sadece no commet diyorum :) yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana esmer günler düştü eyvaaaahhh

amin !

Allah yardımcımız olur inşallah... tek ders bekleyenler, son hakkı olanlar için durum kritik ' hayaller emekler film şeridi gibi...

Allah benim değil oğlumun yüzüne bakar inşallah !

yeni umutlarla bir gün daha bitti. yarına Allah Kerim. bu hafta içi sonuçların açıklanmasını bekliyorum.

denetimci de arıza. Allah birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın :)

ya ben denetimcinin azizliğine uğramadım henüz. 2013/3 malumunuz standarlardan çıktı ilk girişimdi sorun etmedim, 2014/1 yani en son sınav 2 soruyu birden karıştırdım 50 puan gidince kalan 50 puandan da tam 50 puan çıkaramadım :) bu sınavda ise 80-90'lık kağıt verdim inşallah 50 verse bitiyor.

iyidir maliyetçimiz iiyidirr.. :) inş hepimize bol not göndderirde bizde burdan sevgilerimizi göndeririz herzaman vergi hocamıza gönderdiğimiz iyi dilekler gibi :))