fonradar

Home Ofisde Yapılabilecek İşler

Üyelik
7 Nis 2017
Mesajlar
3
Konum
mersin
merhaba

Kendi evimizin bir odasını kullanmayı düşünüyoruz. internet sitesi üzerinden satış gerçekleştireceğiz. satışa konu ürünler protein tozları gibi sporcu besinleri olacak. Bu tür ürünleri ev ofis tarzı bir işyerinde satabilir miyiz ? ev ofis tarzı şahıs firması kurarken yapılabilecek işler veya yapılamayacak işler gibi bir ayırım var mı ? bulunduğum yerde muhasebeci arkadaşlar bana cevap veremedi. sitemizde de araştırdım konu sorulmamış.
 
Faaliyet ürün alım satım olacak ise yoklama memuru yoklamayı tutmaz.Anladığım kadarı ile gösterebileceğiniz depo da yok ortalıkta.Olsa zaten home ofis düşünmezsiniz.
Daire olsa kabul etme imkanı vardı.En azından diğer odalara mal koyacağım diyerek ikna edilebilirdi.Fakat tek oda da bu iş imkansız olur.Araba alım satım,evde yazılım geliştirme komisyonculuk vb. faaliyetler olsa kabul ederdi.Benim görüşüm yoklama memuru sizin home ofis mükellefiyetinizi kabul etmez.Siz ilinizde bulunan uzman meslek mensubu ile görüşün.Size yardımcı olacaktır.Bu mesele zor bir mesele değil çözülebilir.saygılarımla.
 
Üst