İade Faturası Hakkında

Üyelik
22 Kas 2014
Mesajlar
1
Konum
istanbul
Merhaba arkadaslar is hayatina yeni atilanlardanim ve yazilan hersey bana çinceymiş gibi geliyor adeta :)

Benim bir sorunum var bir sirkettte yeni ise basladim ve tabiki istemeden hatalarim oldu sizden yardim bekliyorum

Oncelikle basima gelenden bahsedeyim

Hayali bir ornek vererek anlatayim

A firmasi bana malzemeyle ilgili sip nosu 12345 olan bir siparis emri yolladi icinde 5 kalemden olusan malzemeler vardi hersey cok guzel sistemden order girisi yaptim malzemeler firmaya gonderildi ancak daha sonra yogunluktan siparis ettigimi unutup tek kalem malzemeden 6 adet daha yolladim yani malzeme mukerrer oldu dolayisiyla firma irsaliye ve malzemenin faturasiyla iade yapti ancak mali istemeden yolladigimiz icin iade faturasi kesmedi.Bu sekilde prosedur nasil olacak ben o iadeyi sisteme nasil kabul ettirip stok girisi saglayacagim lutfen yardim edin simdiden tesekkurler...
 
Sayın sarfmalzeme


Öncelikle herşeyin size çince gelmemesi için form adınız sarfmalzeme'yi değiştirin. :) Bu mesleğe kendinizi form adınızı değiştirerek motive edin.

Sistemin iadeyi kabul etmemesi gibi bir sistem olmaz. Bunu sistem yöneticinizle konuşun. Bu değişimi yapmazlarsa o zaman İade malınızı mal alış gibi işleyin.
 
Merhaba bisey sormak istiyorum bana 10.05.16 tarihinde 02.05.16 tarihli iade irs geldi ben de iade faturasini. 09.05.16 tarihine kestim bi sıkınti olurmu??
 
Üst