fonradar

İlansız Genel Kurul

Ynt: İlansız Genel Kurul

TTK. nın 370. maddesine göre yapılabilir. Tüm ortakların asaleten veya vekaleten toplantıda temsil edilmeleri şarttır. Bakanlığa dilekçe verirken toplantının TTK. nın 370. maddesine göre yapılacağını belirtiniz.
 
Ynt: İlansız Genel Kurul

04.07.2010 da genel kurulumuz var. 150 civarında da üyemiz var. 11.06.2010 tarihinde karar alınıp tescili yapıldı. ilan bedeli yatırıldı. şirket merkezi sivasta. bu işlemlerde orada yapıldı. . ama son anda eksik yapılan bir işlemden dolayı ilan gazetede yayınlanamadı. ve sonrasında da 15 günlük süre doldu. şimdi hiç bir şekilde ilan çıkamıyor. genel kurul çağrıları üyelerin adreslerine gönderildi. 150 üyenin hepsinin kurula katılması pek mümkün görünmüyor. şimdi bu genel kurulu iptal mi olacak.
 
Ynt: İlansız Genel Kurul

sn.blgnlf, a.ş.lerde "üye" ifadesini kullanmanız yanlış, ortak demeniz daha doğru olur. A.Ş.lerde İlansız toplantı genelde az ortaklı aile şirketlerinde yapılır.150 ortaklı a.ş.de bu şekilde yapmanız çok zor. Hükümet Komiseri gazete ilanını görmek ister, bu şekilde kabul etmeyebilir. Yinede toplantı gününü bekleyiniz. Kabul edilmezse yeniden ilanlı toplantı için süreci başlatırsınız.
 
Üst