İnternetten Seminer İzlemek.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZİNDAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İnternetten Seminer İzlemek.?

Sayın Zindan
internet explorer ile seyretmek isterseniz açtığı video penceresinin üstünde "medya playet eklentisi yüklemek için tıklayın" şeklinde bir uyarı geliyor.Ona tıklayarak ilgili eklentiyi yükletmeniz gerekmektedir.Şimdi açtım izliyorum.Firefoxta "video is loading"yazıyor ve bekliyor.ie de bu şekilde sorunsuz izleyebilirsiniz.Saygılar

Bende ie var ama.Bahsettiğiniz uyarı çıkmıyor.
Seyredemiyeceğiz sanırım.
Sağlık olsun.
Teşekkürler sayın twolf.

İzlemek için gerekli olan ActiveX Denetimini çalıştırdınız mı?

Bu internetten izleme çok güzel oldu. İstanbul gibi bir şehirde seminere gitmek bir gün kaybetmek demek. Üstelik iş sebebiyle başka şehirdeydim. O saatte açtım semineri işimi yaparken yanısırada dinledim.
Yaşasın teknoloji:))

Bursa SMMMO seminerleri de canlı yayın yapmakta ayrıca kaçıranlar için bir süre sonra arşive almakta ve istediğiniz semineri istediğiniz zaman izleyebilmektesiniz.

Ben o gün seyredemedim bi türlü, problemi çözemedim.
Ancak T U R K O arkadaşın dediği gibi bir hafta içinde internet sitesine yüklüyorlar semineri.Onu bekliyorum, oradan seyredeceğim.
Ama inşallah Kurumlar Beyanını verme süresinden önce yüklerlerde bi işe yarar. :)

İnternet çıktı mertlik bozuldu. :D Tv izler gibi oturduğun yerden izle ne güzel. Bu işe il il dolaşıp seminerden para kazananlar bozulacaktır.