O onderece Üyelik 14 Eyl 2010 Mesajlar 29 Konum istanbul 30 Eyl 2010 #1 İYİ GÜNLER BEN BUGÜNE İRSALİYE KESİP FİİLİ SEVK TARİHİNİ 1 EKİM YAZABİLİRMİYİM. VE BU İRSALİYENİN FT.EYLÜLE KESECEĞİM.BİR PROBLEM OLURMU
İYİ GÜNLER BEN BUGÜNE İRSALİYE KESİP FİİLİ SEVK TARİHİNİ 1 EKİM YAZABİLİRMİYİM. VE BU İRSALİYENİN FT.EYLÜLE KESECEĞİM.BİR PROBLEM OLURMU
N nguroy Tanınmış Üye Üyelik 2 Haz 2005 Mesajlar 12,415 Konum istanbul 30 Eyl 2010 #2 Ynt: İRSALİYE Mesaj yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz lütfen. Büyük harf yasaktır. Değiştirin yoksa tekrar silinecek.
Ynt: İRSALİYE Mesaj yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz lütfen. Büyük harf yasaktır. Değiştirin yoksa tekrar silinecek.
O onderece Üyelik 14 Eyl 2010 Mesajlar 29 Konum istanbul 30 Eyl 2010 #3 Ynt: İRSALİYE iyi günler ben bugüne irsaliye kesip fiili tarihini 1 ekim yazabilirmiyim.ve bu irsaliyenin faturasını eylüle keseceğim.problem olurmu?
Ynt: İRSALİYE iyi günler ben bugüne irsaliye kesip fiili tarihini 1 ekim yazabilirmiyim.ve bu irsaliyenin faturasını eylüle keseceğim.problem olurmu?
R REVİZYON Katkı Sunan Üye Üyelik 26 May 2010 Mesajlar 661 Konum MERKEZ 30 Eyl 2010 #4 Ynt: İRSALİYE Yazabilirsiniz.