İş Kanunu Mevzuatı Eğitimi

Üyelik
22 May 2009
Mesajlar
15
Arkadaşlar Merhaba,

Yeni mezun oldum ve İnsan Kaynakları bölümünde işe başladım, fakat Mühendislik mezunu olarak İnsan Kaynakları süreçleri ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum diyebilirim. Şirketim tüm açıklarımı kapatmak için beni her türlü eğitime yollayacağını söyledi, İş Kanunu Mevzuatlarıyla ilgili en iyi eğitimi veren firmalar hangileridir?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Ynt: İş Kanunu Mevzuatı Eğitimi

Mühendisliği bitirdi iseniz mühendislik yapınızki insan kaynakları ile ilgili eğitim alanlarda kendi mesleklerini yapabilsin.
 
Ynt: İş Kanunu Mevzuatı Eğitimi

Canım her isteyen istediğini yapar. Neden bu alınganlık. yapabiliorsa yapar. Nasıl devlet mühendisden vali atıyorsa , ik uzmanı da olur.
 
Ynt: İş Kanunu Mevzuatı Eğitimi

Belkide iş bulamamıştır. Çocuk gelişimi okuyupta muhasebeci olan, arkiyoloji okuyupta büfe işleten, Ve öğretmenlik okuyupta mavi tulumla işçi olan çok var...
 
Ynt: İş Kanunu Mevzuatı Eğitimi

işsizlik çok yüksek bu çok doğru, ancak insanların eğitim aldıkları alanda çalışmaması demek; kişinin, ailesinin, devletin onun için kullandığı maddi manevi kaynakların çöpe atılması demek, herkes kendi uzmanlık alanında çalışsa ekonomik yönden ülkemiz çok daha iyi olurdu. Ancak tabii ki herkes kendi seçiminde özgürdür...
 
Ynt: İş Kanunu Mevzuatı Eğitimi

Belkide insanlar okurken aslında ne yapmak istediklerine karar verirler ve mühendis olmak istemezler insan kaynakları yapmak isterler, buna kimse karışamaz diye düşünüyorum. Liseden yeni mezun biri mühendislik veya herhangi bir şey okuyabilir (ÖSS kurbanıda olabilir) ama önemli olan sonunda ne yapmak istediğini keşfetmek, onun için plan çizmek ve ona göre ilerlemektir. İlla ki üniversitede mühendislik okudum diye mühendis olmayım diye bir şey kesinlikle söz konusu olamaz.
Yardımcı olmak istemeyen, gereksiz yere tartışmaya girmek isteyenlere söyleyecek bir şeyim yok ama amaçları için meslektaşı olabilecek birisine destek olmak isteyen var ise önerilerini bekliyorum.
 
Ynt: İş Kanunu Mevzuatı Eğitimi

Eğitim almak istemişsiniz. En iyi eğitim okulda olandır. Temel oluşturulmadan şirketlerin verdiği yüzeysel bilgilerle fazla bir ilerleme sağlanamayacağı gibi hatalı işler yapılmasınada neden olur.
 
Üst