İşçi Çıkış Kodu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selim28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23ünde çıkışını yaptığım işçinin çıkış kodunu değiştereceğim. 10 gün geriye dönük iptal verebiliyorum değil mi?

Son düzenleme:
Merhaba;
1-19 arası raporlu 20.sinde işe gelmeyen. (tutanak tutuldu ) 21-30 raporlu 31 aralıkta iş akdi feshedilen işçinin çıkış bildirgesini verirken 1 gün çalıştı (31.günü )29 gün istirahatlı seçersem gelmediği 1 günü nasıl gösterebilirim.
Ek 10 verirken 01 istirahatlı vermem yeterli mi yoksa puantajda yapmam lazım mı ? 29 gün raporlu 1 gün gelmedi diye. Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

Merhaba;
1-19 arası raporlu 20.sinde işe gelmeyen. (tutanak tutuldu ) 21-30 raporlu 31 aralıkta iş akdi feshedilen işçinin çıkış bildirgesini verirken 1 gün çalıştı (31.günü )29 gün istirahatlı seçersem gelmediği 1 günü nasıl gösterebilirim.
Ek 10 verirken 01 istirahatlı vermem yeterli mi yoksa puantajda yapmam lazım mı ? 29 gün raporlu 1 gün gelmedi diye. Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

1 gün çalışma, 30 gün eksik gün bildireceksiniz Aralık bildirgesinde. Eksik gün bildirim formunda da 30 gün eksik bildireceksiniz. Eksik gün sebebi olarakta 12 nolu kodu kullanacaksınız yani "birden fazla" seçeneğini. Çünkü hem rapor var hem devamsızlık tutanağı var.

Teşekkürler ama 29 günlük raporlu olmasına rağmen 1 gün için 12nolu kodu kullanmayın 01 istirahatli deyin şeklindeki görüş de var buna ne dersiniz.

O yanlış bir görüş. Personelin ay içinde hem raporu hem de devamsızlığı var. Siz 30 gün eksik yapıp birden fazla sebebiyle eksik gün bildireceksiniz.